Skip to main content

SEX

Τι είναι το ταντρικό σεξ και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το είδος σεξ που σε βοηθά να συνδεθείς σε βάθος με τον σύντροφό σου



Το ταντρικό σεξ μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να συνδεθείς βαθιά με τον σύντροφό σου, ενώ υπόσχεται να σου προσφέρει πολλούς και εξαιρετικά έντονους οργασμούς.

Η Τάντρα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «υφαντά μαζί». Οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές ασκούμενοι του διαλογισμού χρησιμοποιούν τη σεξουαλική ένωση της σεξολογίας της τάντρα ως μεταφορά για τη συνένωση του φυσικού και του πνευματικού: ύφανση της ανθρωπότητας δηλαδή μαζί με το θείο. Η δυτική μορφή αυτής της ιερής σεξουαλικότητας που ονομάζεται Τάντρα διδάσκει την αργή, μη-οργασμική σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων.

Τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει το ταντρικό σεξ ανακαλύπτουν ότι καλλιεργούν μεγάλη αισθησιακή ευχαρίστηση και επίσης μια αίσθηση «διαλύσεως μεταξύ τους» που είναι βαθιά και στοργική.

Πώς να δοκιμάσεις το ταντρικό σεξ

Για να το δοκιμάσεις, βεβαιώσου ότι αναπνέεις με τον σωστό τρόπο, δηλαδή σε πλήρη ηρεμία. Στη συνέχεια, συγχρόνισε την αναπνοή σου με αυτή του συντρόφου σου, με το να εισπνέετε και να εκπνέετε μαζί. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην ανταλλαγή αναπνοής: εισπνέετε όταν εκπνέει, μετά εκπνέετε όταν εισπνέει, σαν να εισπνέετε ο ένας τον άλλον. Επαναλάβετε για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Δοκίμασε στη συνέχεια την ίδια διαδικασία φορώντας ακόμη ρούχα, με εσένα να κάθεσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Διατηρώντας οπτική επαφή συνεχίστε τις αναπνοές και σιγά σιγά ξεκινήστε αργή επαφή, χωρίς να σταματάτε τα χάδια ο ένας στον άλλο.

Σε αυτό το σημείο είναι που θα μπορέσετε να έρθετε σε παρατεταμένο οργασμό. Τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, αυτή είναι μια παραλλαγή πολλαπλών οργασμών, όπου υπάρχουν όλα τα συναισθήματα ενός τυπικού οργασμού, αλλά διαρκεί για πολλά λεπτά (ή και ώρες), χωρίς έναν παραδοσιακό οργασμό. Αυτό οδηγεί σε βαθιά σεξουαλική και συναισθηματική ευχαρίστηση και των δυο σας.

Γιατί να δοκιμάσεις το ταντρικό σεξ

Η πρακτική του ταντρικού σεξ μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου και τη σεξουαλική σου ευχαρίστηση με διάφορους τρόπους, επιτρέποντας να εξερευνήσεις το αισθησιακό εύρος του σώματος και του μυαλού σου. Βοηθά επίσης στη βαθιά χαλάρωση και σίγουρα δένει το ζευγάρι πολύ περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ