Τι είναι το ταντρικό σεξ και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το είδος σεξ που σε βοηθά να συνδεθείς σε βάθος με τον σύντροφό σου

Ναταλία Πετρίτη

Το ταντρικό σεξ μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να συνδεθείς βαθιά με τον σύντροφό σου, ενώ υπόσχεται να σου προσφέρει πολλούς και εξαιρετικά έντονους οργασμούς.

Η Τάντρα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «υφαντά μαζί». Οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές ασκούμενοι του διαλογισμού χρησιμοποιούν τη σεξουαλική ένωση της σεξολογίας της τάντρα ως μεταφορά για τη συνένωση του φυσικού και του πνευματικού: ύφανση της ανθρωπότητας δηλαδή μαζί με το θείο. Η δυτική μορφή αυτής της ιερής σεξουαλικότητας που ονομάζεται Τάντρα διδάσκει την αργή, μη-οργασμική σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων.

Τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει το ταντρικό σεξ ανακαλύπτουν ότι καλλιεργούν μεγάλη αισθησιακή ευχαρίστηση και επίσης μια αίσθηση «διαλύσεως μεταξύ τους» που είναι βαθιά και στοργική.

Πώς να δοκιμάσεις το ταντρικό σεξ

Για να το δοκιμάσεις, βεβαιώσου ότι αναπνέεις με τον σωστό τρόπο, δηλαδή σε πλήρη ηρεμία. Στη συνέχεια, συγχρόνισε την αναπνοή σου με αυτή του συντρόφου σου, με το να εισπνέετε και να εκπνέετε μαζί. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην ανταλλαγή αναπνοής: εισπνέετε όταν εκπνέει, μετά εκπνέετε όταν εισπνέει, σαν να εισπνέετε ο ένας τον άλλον. Επαναλάβετε για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Δοκίμασε στη συνέχεια την ίδια διαδικασία φορώντας ακόμη ρούχα, με εσένα να κάθεσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Διατηρώντας οπτική επαφή συνεχίστε τις αναπνοές και σιγά σιγά ξεκινήστε αργή επαφή, χωρίς να σταματάτε τα χάδια ο ένας στον άλλο.

Σε αυτό το σημείο είναι που θα μπορέσετε να έρθετε σε παρατεταμένο οργασμό. Τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, αυτή είναι μια παραλλαγή πολλαπλών οργασμών, όπου υπάρχουν όλα τα συναισθήματα ενός τυπικού οργασμού, αλλά διαρκεί για πολλά λεπτά (ή και ώρες), χωρίς έναν παραδοσιακό οργασμό. Αυτό οδηγεί σε βαθιά σεξουαλική και συναισθηματική ευχαρίστηση και των δυο σας.

Γιατί να δοκιμάσεις το ταντρικό σεξ

Η πρακτική του ταντρικού σεξ μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου και τη σεξουαλική σου ευχαρίστηση με διάφορους τρόπους, επιτρέποντας να εξερευνήσεις το αισθησιακό εύρος του σώματος και του μυαλού σου. Βοηθά επίσης στη βαθιά χαλάρωση και σίγουρα δένει το ζευγάρι πολύ περισσότερο.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares