Skip to main content

SEX

6 μύθοι γύρω από το στοματικό σεξ που πρέπει να αποβάλεις από το μυαλό σου

Μπορεί να σου είχε δοθεί η εντύπωση πως κάποια πράγματα είναι δεδομένα, κι όμως δεν ισχύουν στην πραγματικότητα!



Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την σεξουαλική επαφή, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα διαχρονικά, και φυσικά η στοματική επαφή δεν αποτελεί εξαίρεση. Και αυτοί οι μύθοι είναι και οι βασικοί υπεύθυνοι μιας σχετικής δυσκολίας που μπορεί να νιώθεις, όταν η κουβέντα με τον σύντροφό σου πάει προς αυτήν την κατεύθυνση, επηρεάζοντας φυσικά αρνητικά τη σεξουαλική σας ζωή. Για να μην νιώσεις λοιπόν ποτέ ξανά μπερδεμένη ως προς το τι πρέπει να κάνεις ή να έρχεσαι σε δύσκολη θέση, συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις ποιοι είναι οι 6 μύθοι γύρω από το στοματικό σεξ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποβάλεις από το μυαλό σου.

Το deep throating είναι απαραίτητο

Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, αυτό που πραγματικά ερεθίζει ένα άτομο με πέος, είναι η απόλαυση στα μάτια του ατόμου που προχωρά σε αυτό, όπως και οι κινήσεις της γλώσσας. Τα εκατοστά διείσδυσης στο στόμα δεν έχουν ουδεμία σημασία, γι’ αυτό μην ζορίζεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που προφανώς δεν είναι ευχάριστο, μιας που οδηγεί στο αίσθημα πνιγμού.

Οι άντρες θέλουν να τελειώνουν στο στόμα σου

Μπορεί για κάποιους να είναι ερεθιστικό, σε καμία περίπτωση δεν είναι ωστόσο απαραίτητο. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν δεν είναι κάτι που επιθυμείς να συμβεί, μπορείς να το δηλώσεις εξαρχής.

Δεν υπάρχουν στάσεις στο στοματικό σεξ

Κι όμως, κάνοντας στοματικό σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε δεκάδες στάσεις, που θα ερεθίζουν και τους δυο σας. Πειραμαστιστείτε άφοβα!

Δεν υπάρχει σεξ χωρίς στοματικό

Το στοματικό σεξ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προαπαιτούμενο της σεξουαλικής επαφής. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όποτε το επιθυμούν και οι δύο πλευρές, με την απαραίτητη φυσικά συναίνεση και των δύο και δεν χαρακτηρίζεται ως προκαταρκτικό απαραίτητο για τη συνέχιση της επαφής.

Ο άντρας πρέπει να τελειώνει αμέσως

Η ταχύτητα με την οποία έρχεται σε οργασμό ένας άνδρας με το στοματικό σεξ δεν έχει καμία σημασία, ούτε είναι απαραίτητο να τελειώνει κανείς μόνο με το αυτού του είδους την επαφή. Πολλοί άνθρωποι ερεθίζονται αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τελειώσουν και αμέσως και ότι δεν θα συνεχιστεί με άλλους τρόπους και στάσεις η επαφή.

Το στοματικό σεξ απαιτεί δουλειά μόνο του στόματος

Το στοματικό σεξ απογειώνεται όταν στο παιχνίδι μπαίνουν και τα χέρια μας ή οποιοδήποτε άλλο prop μπορεί να σκεφτεί ένα ζευγάρι. Ο μόνος κανόνας όπως και σε οτιδήποτε sex related είναι η αμοιβαία συναίνεση!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.