Skip to main content

SEX

6 μύθοι γύρω από το στοματικό σεξ που πρέπει να αποβάλεις από το μυαλό σου

Μπορεί να σου είχε δοθεί η εντύπωση πως κάποια πράγματα είναι δεδομένα, κι όμως δεν ισχύουν στην πραγματικότητα!Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την σεξουαλική επαφή, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα διαχρονικά, και φυσικά η στοματική επαφή δεν αποτελεί εξαίρεση. Και αυτοί οι μύθοι είναι και οι βασικοί υπεύθυνοι μιας σχετικής δυσκολίας που μπορεί να νιώθεις, όταν η κουβέντα με τον σύντροφό σου πάει προς αυτήν την κατεύθυνση, επηρεάζοντας φυσικά αρνητικά τη σεξουαλική σας ζωή. Για να μην νιώσεις λοιπόν ποτέ ξανά μπερδεμένη ως προς το τι πρέπει να κάνεις ή να έρχεσαι σε δύσκολη θέση, συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις ποιοι είναι οι 6 μύθοι γύρω από το στοματικό σεξ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποβάλεις από το μυαλό σου.

Pixel

Το deep throating είναι απαραίτητο

Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, αυτό που πραγματικά ερεθίζει ένα άτομο με πέος, είναι η απόλαυση στα μάτια του ατόμου που προχωρά σε αυτό, όπως και οι κινήσεις της γλώσσας. Τα εκατοστά διείσδυσης στο στόμα δεν έχουν ουδεμία σημασία, γι’ αυτό μην ζορίζεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που προφανώς δεν είναι ευχάριστο, μιας που οδηγεί στο αίσθημα πνιγμού.

Οι άντρες θέλουν να τελειώνουν στο στόμα σου

Μπορεί για κάποιους να είναι ερεθιστικό, σε καμία περίπτωση δεν είναι ωστόσο απαραίτητο. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν δεν είναι κάτι που επιθυμείς να συμβεί, μπορείς να το δηλώσεις εξαρχής.

Δεν υπάρχουν στάσεις στο στοματικό σεξ

Κι όμως, κάνοντας στοματικό σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε δεκάδες στάσεις, που θα ερεθίζουν και τους δυο σας. Πειραμαστιστείτε άφοβα!

Δεν υπάρχει σεξ χωρίς στοματικό

Το στοματικό σεξ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προαπαιτούμενο της σεξουαλικής επαφής. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όποτε το επιθυμούν και οι δύο πλευρές, με την απαραίτητη φυσικά συναίνεση και των δύο και δεν χαρακτηρίζεται ως προκαταρκτικό απαραίτητο για τη συνέχιση της επαφής.

Ο άντρας πρέπει να τελειώνει αμέσως

Η ταχύτητα με την οποία έρχεται σε οργασμό ένας άνδρας με το στοματικό σεξ δεν έχει καμία σημασία, ούτε είναι απαραίτητο να τελειώνει κανείς μόνο με το αυτού του είδους την επαφή. Πολλοί άνθρωποι ερεθίζονται αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τελειώσουν και αμέσως και ότι δεν θα συνεχιστεί με άλλους τρόπους και στάσεις η επαφή.

Το στοματικό σεξ απαιτεί δουλειά μόνο του στόματος

Το στοματικό σεξ απογειώνεται όταν στο παιχνίδι μπαίνουν και τα χέρια μας ή οποιοδήποτε άλλο prop μπορεί να σκεφτεί ένα ζευγάρι. Ο μόνος κανόνας όπως και σε οτιδήποτε sex related είναι η αμοιβαία συναίνεση!

Διαβάστε επίσης

SEX

3 αινίγματα που ενισχύουν τη σεξουαλική ικανοποίηση

Πρέπει πραγματικά να κλείνουμε τα μάτια μας και να βογκάμε κατά τη διάρκεια του σεξ;

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 πολυτελή νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι

Ξέρουμε ήδη τα new entries που θα θέλεις να προσθέσεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: «Το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει»

Τελειωμένη υπόθεση ο γάμος τους – Ψάχνει σπίτι η JLO

BEAUTY NEWS

Η Vichy παρουσιάζει το νέο αόρατο λάδι σώματος Cell Protect Invisible Oil με SPF50+

Με ενεργά δερματολογικά συστατικά, σκουαλάνιο και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε