Skip to main content

SEX

5 άβολες στιγμές στο sex και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Ακόμη και εκείνες τις φορές που θέλεις ν’ ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, υπάρχει λύση!



Οι άβολες στιγμές στο sex έχουν συμβεί σε όλους μας και είναι εξαιρετικά συνηθισμένες και πολλές φορές επαναλαμβανόμενες. Και μπορεί εκείνη τη στιγμή να θέλεις ν’ ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, είναι σχεδόν βέβαιο, ωστόσο, το ότι στο τέλος συνήθως γελάς μαζί με τον σύντροφό σου! Τι είναι αυτό που πρέπει όμως να κάνεις εκείνη τη στιγμή για να μετριαστεί κάπως η άβολη κατάσταση που βιώνεις; Ακολουθούν 5 κοινές από τις πιο άβολες καταστάσεις στο κρεβάτι, αλλά και οι τρόποι για να τις αντιμετωπίσεις με χάρη άμεσα.

Το λάθος εσώρουχο, τη λάθος στιγμή

Σαφώς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code για να κάνεις sex, πιθανότατα όμως μπορεί να σου συμβεί ορισμένες φορές το εσώρουχό σου να είναι ό,τι λιγότερο σέξι μπορείς να φανταστείς και να νιώσεις λίγο άβολα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν αγχώνεσαι την ώρα που εκείνος έχει αρχίσει να σε γδύνει, μπορείς να σταματήσεις για λίγο τη διαδικασία, να πας στο μπάνιο και να επιστρέψεις γυμνή και δριμύτερη. Εναλλακτικά αντιμετώπισέ το με χιούμορ και, μεταξύ μας, μην το σκέφτεσαι καν. Σημασία έχει ότι του αρέσεις, ό,τι και να φοράς.

Όταν εκείνος έρχεται αμέσως σε οργασμό

Όσο άβολο είναι για σένα, άλλο τόσο είναι και για τον σεξουαλικό σου σύντροφο. Αν όμως πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός χωρίς περαιτέρω ψυχοπαθολογία, τότε απλά ξεκινάς το παιχνίδι και του ζητάς να σε βοηθήσει να έρθεις κι εσύ σε οργασμό. Win win.

5-avoles-stigmes-sto-sex-kai-pos-na-tis-antimetopiseis-2

Ένας περίεργος ήχος ακούγεται από τον κόλπο σου

Πρόκειται για το λεγόμενο queefing, το οποίο δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση του αέρα που εγκλωβίζεται μέσα στον κόλπο σου κατά το σεξ. Και έχει συμβεί σε όλες μας. Αν λοιπόν σχολιάσει τον κάπως αστείο ήχο, τότε θύμισέ του απλά περί τίνος πρόκειται!

Όταν εκείνος δεν έχει ιδέα από γυναικεία ανατομία

Αρκετοί ερωτικοί σύντροφοι δυστυχώς δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το γυναικείο σώμα, ώστε να συμβάλουν στην απόλαυση κατά το sex. Και αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά άβολο. Πώς θα λύσεις λοιπόν αυτό το πρόβλημα; Απλά καθοδηγώντας τον σύντροφό σου ώστε να κάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι!

Όταν συνειδητοποιείς εκ των υστέρων το πόσο βρώμικα μίλησες

Εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει φίλτρο και όρια στον εαυτό μας, όμως μετά το sex δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε άβολα με το επίπεδο του dirty talk στο οποίο έχουμε φτάσει. Αν λοιπόν κάποια στιγμή νιώσεις ότι το παράκανες και θέλεις να το συζητήσεις μαζί του, κάνε το με χιουμοριστική διάθεση. Και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department