Skip to main content

SEX

Τι να κάνεις αν εσύ επιθυμείς να κάνετε περισσότερο σεξ από όσο εκείνος;

Τι μπορείς να κάνεις αν ο σύντροφός σου δεν φαίνεται και τόσο διαθέσιμος να κάνετε πια σεξ;


Ναταλία Πετρίτη

Σίγουρα, η απαιτητική καθημερινότητά μας δεν μας επιτρέπει πάντα να περνούμε όσο χρόνο θα θέλαμε με τον σύντροφό μας, πόσο μάλλον να κάνουμε παθιασμένο σεξ καθημερινά. Εάν όμως παρατηρήσεις πως εσύ έχεις περισσότερη όρεξη από εκείνον σε γενικές γραμμές για σεξ, τότε ίσως πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρεις το πάθος και την ηδονή στη σχέση σας.

Μίλα μαζί του για αυτό

Tο να κάνεις μόνη σου υποθετικά σενάρια για το τι μπορεί να συμβαίνει, σε γεμίζει ανασφάλεια και δεν επιλύει το πρόβλημα. Μίλα λοιπόν μαζί του με απόλυτη ειλικρίνεια και σίγουρα καθόλου επιθετικά, πες του πώς νιώθεις και ρώτησέ τον τι συμβαίνει και πώς νιώθει και ο ίδιος. Ανάφερε ότι έχεις παρατηρήσει μια αλλαγή στη διάθεσή του για σεξ, πράγμα που σε ανησυχεί και θα ήθελες να το συζητήσετε ώστε να βρείτε μία λύση για να χαίρεστε περισσότερες φορές μαζί. Μπορεί απλά να περνάει μία φάση ή στην τελική εσύ να έχεις περισσότερη σεξουαλική διάθεση από το συνηθισμένο.

Βάλε φαντασία

Η ρουτίνα πολλές φορές καταστρέφει το σεξ, συνεπώς και την όρεξή μας για αυτό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σκεφτείς τι καινούργιο μπορείς να εισαγάγεις στην ερωτική σου ζωή ώστε να την ανανεώσεις μαζί με την όρεξη για περισσότερο σεξ. Σκέψου ένα νέο σετ από εσώρουχα, κάποιο παιχνίδι και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι θα έδινε μια νέα πνοή στο μεταξύ σας.

Δώσε λύση με περισσότερο αυνανισμό

Είναι πιθανό να μην έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη σεξουαλική σας ζωή, αλλά εσύ απλώς να έχεις λίγη παραπάνω όρεξη. Εάν λοιπόν στη συγκεκριμένη φάση, η σεξουαλική διάθεση του/της συντρόφου σου έχει πέσει ενώ η δική σου έχει αυξηθεί, δοκίμασε την εκτόνωσή σου μέσω της αυτοϊκανοποίησης. Εννοείται ότι ο αυνανισμός δεν αντικαθιστά το σεξ, αλλά προσφέρει κι αυτός απόλαυση, ενισχύοντας φουλ τη διάθεσή σου.

Βεβαιώσου ότι πάνε όλα καλά με την υγεία του/της

Η έλλειψη ύπνου, η υπερκατανάλωση καφέ και αλκοόλ, το κακό φαγητό, το άγχος, η μελαγχολία και αρκετοί ακόμη παράγοντες της καθημερινότητάς μας αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για τη σεξουαλική επιθυμία. Εάν βελτιωθούν σταδιακά κάποια από αυτά τα ζητήματα, το σεξουαλικό κομμάτι θα επιστρέψει με πολλή όρεξη και ποιότητα.

Διαβάστε επίσης

SEX

6 εντυπωσιακά δεδομένα που δεν γνώριζες για την κλειτορίδα σου

Διάβασε εδώ πληροφορίες για το θαυματουργό σημείο του σώματός σου

SEX

Make love not… stress

Το μεγαλύτερο αγχολυτικό το ‘χεις στο κρεβάτι σου…

SEX

Οι 6 πιο σέξι κινήσεις…

που ξετρελαίνουν όλους τους άντρες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

ΥΓΕΙΑ

Τρεις εύκολοι τρόποι για να νικήσεις την κούραση

Επειδή χρειάζεσαι κάθε επιπλέον βοήθεια για να μη νιώθεις «πτώμα όλη την ώρα»

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φρούτων

Εναλλακτικό και raw vegan vs πιατέλας με παραδοσιακά γλυκά