Skip to main content

SEX

5 κλασικά λάθη που κάνεις στο σεξ όταν είσαι σε σχέση

Να τι πρέπει να προσέξεις για να μην διαταράσσεις τη σεξουαλική σου ζωή με τον σύντροφό σου



Πολλές φορές πρέπει να παραδεχόμαστε ότι όταν βρισκόμαστε σε σχέση, η προσπάθεια που καταβάλουμε στο σεξ μειώνεται, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που συμπεριφερόμαστε με τρόπους που δεν θα έπρεπε κατά τη διάρκειά του. Να λοιπόν πέντε κλασικά λάθη που γίνονται όταν είμαστε καιρό με τον σύντροφό μας, ώστε να τα συνειδητοποιήσουμε και να τα αποβάλουμε από τη σεξουαλική μας ζωή, πριν αυτά δημιουργήσουν προβλήματα.

Δίνεις συνεχώς οδηγίες

Σαφώς και πρέπει να κατευθύνεις τον σύντροφό σου ώστε να κάνει πράγματα που σου αρέσουν, όταν όμως δίνεις συνεχώς οδηγίες μοιάζεις περισσότερο με εντολέα παρά με τη σύντροφό του.

Δεν δείχνεις πια το ενδιαφέρον σου

Το σεξ γίνεται περισσότερο εθιμοτυπικά και σε συγκεκριμένες στιγμές, με τον αυθορμητισμό να έχει πάει περίπατο. Όταν δεν δείχνεις πια ενδιαφέρον για τον άνθρωπό σου όπως παλιότερα, τότε τα πράγματα σύντομα θα δυσκολέψουν στη σχέση σας.

Δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Είσαι πολύ ντροπαλή, δεν τον αφήνεις να σε αγγίζει και συχνά κρύβεις το σώμα σου. Ένα από τα πιο βασικά λάθη που κάνεις όταν είσαι σε σχέση είναι ότι ξεχνάς την αυτοπεποίθησή σου. Θυμήσου όμως: για να είναι μαζί σου, κάποιος λόγος θα υπάρχει και σίγουρα σε βρίσκει μοναδική.

Περιμένεις να τα κάνει όλα εκείνος

Δεν αρκεί μόνο η ύπαρξή σου στη διαδικασία του σεξ, αλλά οφείλεις να παίρνεις και πρωτοβουλίες ως προς το τι κάνετε μαζί στο κρεβάτι.

Προσποιείσαι τον οργασμό σου

Δεν είναι δεδομένο ότι θα έρθεις πάντα σε οργασμό και ο σύντροφός σου το γνωρίζει. Μην προσποιείσαι λοιπόν ότι πάντα συμβαίνει, αλλά προσπάθησε να καθοδηγήσεις τις κινήσεις του για να φτάσεις κοντά σε αυτόν. Αυτές οι ενδείξεις θα σε βοηθήσουν ώστε πράγματι την επόμενη φορά να συμβεί.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός