Τρεις σημαντικές συμβουλές για να διατηρηθεί το πάθος στο σεξ όσο βρίσκεστε σε σχέση

Να τι πρέπει να κάνετε και οι δυο σας

Ναταλία Πετρίτη

Είναι πραγματικά στο χέρι και των δυο σας το να διατηρήσετε τη φλόγα στο σεξ ακόμη και όταν η σχέση σας κρατά πια καιρό, καταβάλλοντας από κοινού προσπάθεια ώστε να μην κερδίσει η ρουτίνα της καθημερινότητας.

Φυσικά, έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή συντρόφου που έχετε κάνει να είναι εξαρχής η κατάλληλη, ώστε όχι μόνο να υπάρχει αδιαπραγμάτευτη χημεία μεταξύ σας, αλλά και να είναι σαφές και από τις δύο πλευρές ότι μια σχέση θέλει διαρκή κόπο για να πετύχει στον χρόνο.

Να λοιπόν τρεις σημαντικές συμβουλές για να διατηρηθεί το πάθος στο σεξ όσο βρίσκεστε σε σχέση.

Αφαιρέστε τα εμπόδια

Από το άγχος που προκαλεί η δουλειά, μέχρι έναν μικροτσακωμό που μπορεί να είχατε κάποτε και σε πλήγωσε, καταστάσεις σαν κι αυτές καταστρέφουν τη σχέση σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις φυσικά τα πάντα ή να κάνεις πως δεν υπάρχουν, μπορείς όμως να αναγνωρίσεις τα εμπόδια και να φροντίσεις να μην γεμίζουν τοξικότητα τη δική σας σχέση και καθημερινότητα.

Βάλτε την απόλαυση ως προτεραιότητα

Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε μέρα σεξ, πόσο μάλλον παθιασμένο και πολύωρο, σίγουρα όμως μπορούμε να βρίσκουμε λίγο χρόνο για ερωτικό παιχνίδι, ακόμη και για μερικά λεπτά το πρωί προτού πάμε στη δουλειά. Όταν έχουμε τον χρόνο, θα αφοσιωθούμε περισσότερη ώρα, έχοντας στο μυαλό μας ότι η σεξουαλική απόλαυση στη σχέση πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Εξελίσσουμε δημιουργικά το σεξ

Δοκιμάστε μία νέα στάση, ένα sex toy ή αλλαγή χώρου όταν κάνετε σεξ, συμβάλλοντας στη συνεχή δημιουργική εξέλιξη της σεξουαλικής σας ζωής. Δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές για να το απολαύσετε και οι δύο, θα δείτε όμως ότι μια πιπεράτη διαφοροποίηση πού και που κάνει όλη τη διαφορά και κρατά τη φλόγα αναμμένη.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares