Skip to main content

SEX

Ποια ατυχήματα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ;

4 σπάνιες, αλλά όχι ανέφικτες αναποδιές που μπορείτε να βιώσετε κατά τη διάρκεια της επαφής



Τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν παντού, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι απολαμβάνοντας τις πιο τρυφερές ή και καυτές σας στιγμές ως ζευγάρι. Να λοιπόν 4 σπάνιες, αλλά όχι ανέφικτες αναποδιές που μπορείτε να βιώσετε κατά τη διάρκεια της επαφής, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπισή τους!

Θλάση πέους

Ένα από τα πιο περίεργα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι το σπάσιμο του πέους. Μια απότομη κίνηση, η ξηρότητα και μια κακή στάση του άνδρα ή και της γυναίκας στο σεξ, μπορεί να τραυματίσουν το πέος και να δημιουργηθεί αιμάτωμα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται με αιματουρία. Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Η μόνη λύση είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί άμεσα έναν γιατρό, μιας που υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά να παρουσιάσει προβλήματα στύσης. Και κανείς δεν το θέλει αυτό!

Ρήξη χαλινού

Συμβαίνει πιο συχνά στους νεαρούς άντρες και τους εφήβους και αφορά τη ρήξη ενός τμήματος του δέρματος που ενώνεται με τη βάλανο, το λεγόμενο «πετσάκι». Δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, ωστόσο αν συμβεί στον σύντροφό σου μπορεί να επισκεφθεί έναν ουρολόγο για μια απλή συρραφή.

Αλλεργία στο σπέρμα

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, 1 στις 10 γυναίκες μπορεί να εμφανίσει αλλεργία στο σπέρμα και πιο συγκεκριμένα σε υποσυστατικά αυτού. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις αλλεργίες σε άλλα πράγματα, συμβουλέψου τον γιατρό σου για το τι αντισταμινικό ενδέχεται να χρειαστείς αν σου συμβεί. Καλό είναι να ξέρεις ότι η αλλεργία στο σπέρμα δεν συνδέεται με την υπογονιμότητα, μιας που πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες είτε με φυσικό τρόπο, είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Κολλήσατε μεταξύ σας!

Κατά τη διάρκεια του οργασμού όπου οι μύες του σώματος συσπώνται, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κολλήσετε μεταξύ σας! Σε αυτήν τη σπάνια περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώστε ώστε να αποδεσμευθείτε σιγά σιγά ο ένας από το σώμα του άλλου. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκαρδιστείτε με την ησυχία σας!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου