Ποια ατυχήματα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ;

4 σπάνιες, αλλά όχι ανέφικτες αναποδιές που μπορείτε να βιώσετε κατά τη διάρκεια της επαφής

Ναταλία Πετρίτη

Τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν παντού, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι απολαμβάνοντας τις πιο τρυφερές ή και καυτές σας στιγμές ως ζευγάρι. Να λοιπόν 4 σπάνιες, αλλά όχι ανέφικτες αναποδιές που μπορείτε να βιώσετε κατά τη διάρκεια της επαφής, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπισή τους!

Θλάση πέους

Ένα από τα πιο περίεργα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι το σπάσιμο του πέους. Μια απότομη κίνηση, η ξηρότητα και μια κακή στάση του άνδρα ή και της γυναίκας στο σεξ, μπορεί να τραυματίσουν το πέος και να δημιουργηθεί αιμάτωμα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται με αιματουρία. Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Η μόνη λύση είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί άμεσα έναν γιατρό, μιας που υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά να παρουσιάσει προβλήματα στύσης. Και κανείς δεν το θέλει αυτό!

Ρήξη χαλινού

Συμβαίνει πιο συχνά στους νεαρούς άντρες και τους εφήβους και αφορά τη ρήξη ενός τμήματος του δέρματος που ενώνεται με τη βάλανο, το λεγόμενο «πετσάκι». Δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, ωστόσο αν συμβεί στον σύντροφό σου μπορεί να επισκεφθεί έναν ουρολόγο για μια απλή συρραφή.

Αλλεργία στο σπέρμα

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, 1 στις 10 γυναίκες μπορεί να εμφανίσει αλλεργία στο σπέρμα και πιο συγκεκριμένα σε υποσυστατικά αυτού. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις αλλεργίες σε άλλα πράγματα, συμβουλέψου τον γιατρό σου για το τι αντισταμινικό ενδέχεται να χρειαστείς αν σου συμβεί. Καλό είναι να ξέρεις ότι η αλλεργία στο σπέρμα δεν συνδέεται με την υπογονιμότητα, μιας που πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες είτε με φυσικό τρόπο, είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Κολλήσατε μεταξύ σας!

Κατά τη διάρκεια του οργασμού όπου οι μύες του σώματος συσπώνται, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κολλήσετε μεταξύ σας! Σε αυτήν τη σπάνια περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώστε ώστε να αποδεσμευθείτε σιγά σιγά ο ένας από το σώμα του άλλου. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκαρδιστείτε με την ησυχία σας!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares