Skip to main content

SEX

4 sex resolutions για το 2023

Τέσσερις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις στην ερωτική σου ζωή τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε για να κάνεις τη διαφορά



Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι ως γνωστόν εκείνη η περίοδος που κάνουμε τα resolutions μας για τους δώδεκα μήνες που ακολουθούν, παίρνοντας την υπόσχεση του να κάνουμε φέτος τη διαφορά σε εκείνους τους τομείς της ζωής μας που θέλουμε νέα πνοή, ανανέωση και βελτίωση των γενικών συνθηκών. Το sex είναι και αυτό ένας τομέας της ζωής που οφείλουμε να φροντίζουμε και να βάζουμε ως προτεραιότητα, γι’ αυτό σημείωσε τέσσερα sex resolutions για το 2023 που θα σε κάνουν να το βελτιώσεις για τα καλά, κάνοντας την ερωτική σου ζωή να ανθίσει εκ νέου.

Μίλα περισσότερο για αυτό

Το να μιλάμε περισσότερο για το sex βελτιώνει τη συνολικότερη επικοινωνία μας με το άτομο που έχουμε δίπλα μας σταθερά ή και παρωδικά, και φυσικά μας κάνει να ανακαλύπτουμε πιο εύκολα τους τρόπους με τους οποίους θα το βελτιώσουμε. Μίλα για όσα σου αρέσουν σε αυτό, τι θα ήθελες να δοκιμάσετε, ποια στοιχεία του σε χαλάνε και γενικά εκφράσου πάνω στις επιθυμίες σου. Θα δεις τεράστια διαφορά.

Αυνανίσου!

Το σόλο sex όχι μόνο ενδείκνυται, αλλά επιβάλλεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και αυτό διότι σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυνανισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μένουμε σε επαφή με τη σεξουαλική μας ενέργεια καθώς και να μαθαίνουμε τι αρέσει στο σώμα μας. Μια ταινία πορνό ή μια ερωτική εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στη σόλο διασκέδαση, αποτελώντας πηγή σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Εξασκήσου στο mindful sex

Το να αντιμετωπίζεις την ερωτική σχέση με ευαισθησία και ενσυνειδητότητα μπορεί να βελτιώσει πολύ την ερωτική σου ζωή στο σύνολό της, φέρνοντάς σε πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τη νέα χρονιά, δοκίμασε την πρακτική της ενσυνειδητότητας ή της επίγνωσης στο sex, με το να είσαι πραγματικά παρούσα με όλες σου τις αισθήσεις σε αυτό. Θα δεις ότι προσφέρει βαθύτερη οικειότητα, αληθινή σύνδεση και φυσικά μεγαλύτερη σωματική ευχαρίστηση.

Εξερεύνησε τις αισθήσεις σου

Το 2023, θυμήσου τις καλύτερες σεξουαλικές σου εμπειρίες, τις φαντασιώσεις σου και την ανταπόκρισή σου σε διάφορα ερωτικά μέσα και στη συνέχεια μοιράσου τις πληροφορίες αυτές με τον σύντροφό σου. Έπειτα, ζήτα του να κάνει το ίδιο, εξερευνώντας από κοινού τις αισθήσεις σας και δείχνοντας ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον και στις επιθυμίες σας. Δείτε το ως ένα παιχνίδι που σίγουρα θα καταλήξει με εσάς στο κρεβάτι, να εφαρμόζετε όσα μάθατε ο ένας για τον άλλον.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός