Skip to main content

SEX

Τι να κάνεις αν εκείνος τελειώνει γρήγορα στο σεξ

Ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση



Το μόνο σίγουρο είναι ότι συμβαίνει συχνά και σε πολύ περισσότερο κόσμο από όσο νομίζεις: μερικοί άνδρες, απλώς τελειώνουν πιο γρήγορα στο σεξ, εστιάζοντας στον οργασμό και όχι στο παιχνίδι μεταξύ σας μέχρι να φτάσετε σε εκείνον. Και φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένα άδοξο και βιαστικό τέλος στην πράξη, γεγονός που αναμενόμενα σε αφήνει ανικανοποίητη και σίγουρα φουλ ξενερωμένη.  

Κάποιες φορές η εν λόγω συμπεριφορά απλά συμβαίνει, ενώ όταν αυτή είναι επαναλαμβανόμενη, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σου να αντιμετωπίζει τη γνωστή διαταραχή που λέγεται πρόωρη εσπερμάτωση. Πώς πρέπει λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα;

Δείξε ψυχραιμία

Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα λεπτό και καλό θα ήταν σε πρώτη φάση να μην συμπεριφερθείς σαν να είναι κάτι που πρέπει να λύσεις εσύ με κάποιον τρόπο. Περίμενε πρώτα να δεις αν πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

Συζήτησέ το

Αν πράγματι το ζήτημα είναι επαναλαμβανόμενο, βρες το κατάλληλο timing, δηλαδή ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά το σεξ και συζήτα με τον σύντροφό σου το τι συμβαίνει. Φέρσου φυσιολογικά και ρώτησέ τον αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αποδίδετε στο σεξ, αλλά και τι θα ήθελε ενδεχομένως ν’ αλλάξεις. Τα παραπάνω ερωτήματα θα σου δώσουν μία εικόνα για το πώς εκείνος βιώνει την κατάσταση, ενώ αν υπάρχει κάποιο κλινικό ζήτημα που ο ίδιος γνωρίζει από σχετική διάγνωση, θα συζητηθούν και οι τρόποι που μπορείς να βοηθήσεις για να αλλάξουν τα πράγματα.

Δώσε βάση στα προκαταρκτικά

Για να παρατείνετε την ερωτική πράξη, δώστε βάση και εμπλουτίστε τα προκαταρκτικά σας, αφού με εκείνον τον τρόπο εσύ θα είσαι προετοιμασμένη νωρίτερα για τον πολυπόθητο οργασμό, ενώ κι εκείνος θα μπορούσε ενδεχομένως να ελέγξει την εσπερμάτωσή του ως έναν βαθμό.

Διεκδίκησε τον οργασμό σου

Είτε εκείνος αντιμετωπίζει θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης, είτε είναι απλά βιαστικός και εγωκεντρικός, πράγμα που δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά, η ικανοποίησή σου είναι εξίσου σημαντική με τη δική του και δεν πρέπει να μένεις χωρίς αυτήν. Διεκδίκησε λοιπόν τον οργασμό σου με εναλλακτικούς τρόπους, ζητώντας του στοματικό έρωτα, να σε βοηθήσει στον αυνανισμό ή χρησιμοποιώντας πάνω σου κάποιο sex toy.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι