Skip to main content

SEX

Τι να κάνεις αν εκείνος τελειώνει γρήγορα στο σεξ

Ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάστασηΤο μόνο σίγουρο είναι ότι συμβαίνει συχνά και σε πολύ περισσότερο κόσμο από όσο νομίζεις: μερικοί άνδρες, απλώς τελειώνουν πιο γρήγορα στο σεξ, εστιάζοντας στον οργασμό και όχι στο παιχνίδι μεταξύ σας μέχρι να φτάσετε σε εκείνον. Και φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένα άδοξο και βιαστικό τέλος στην πράξη, γεγονός που αναμενόμενα σε αφήνει ανικανοποίητη και σίγουρα φουλ ξενερωμένη.  

Κάποιες φορές η εν λόγω συμπεριφορά απλά συμβαίνει, ενώ όταν αυτή είναι επαναλαμβανόμενη, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σου να αντιμετωπίζει τη γνωστή διαταραχή που λέγεται πρόωρη εσπερμάτωση. Πώς πρέπει λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα;

Δείξε ψυχραιμία

Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα λεπτό και καλό θα ήταν σε πρώτη φάση να μην συμπεριφερθείς σαν να είναι κάτι που πρέπει να λύσεις εσύ με κάποιον τρόπο. Περίμενε πρώτα να δεις αν πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

Συζήτησέ το

Αν πράγματι το ζήτημα είναι επαναλαμβανόμενο, βρες το κατάλληλο timing, δηλαδή ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά το σεξ και συζήτα με τον σύντροφό σου το τι συμβαίνει. Φέρσου φυσιολογικά και ρώτησέ τον αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αποδίδετε στο σεξ, αλλά και τι θα ήθελε ενδεχομένως ν’ αλλάξεις. Τα παραπάνω ερωτήματα θα σου δώσουν μία εικόνα για το πώς εκείνος βιώνει την κατάσταση, ενώ αν υπάρχει κάποιο κλινικό ζήτημα που ο ίδιος γνωρίζει από σχετική διάγνωση, θα συζητηθούν και οι τρόποι που μπορείς να βοηθήσεις για να αλλάξουν τα πράγματα.

Δώσε βάση στα προκαταρκτικά

Για να παρατείνετε την ερωτική πράξη, δώστε βάση και εμπλουτίστε τα προκαταρκτικά σας, αφού με εκείνον τον τρόπο εσύ θα είσαι προετοιμασμένη νωρίτερα για τον πολυπόθητο οργασμό, ενώ κι εκείνος θα μπορούσε ενδεχομένως να ελέγξει την εσπερμάτωσή του ως έναν βαθμό.

Διεκδίκησε τον οργασμό σου

Είτε εκείνος αντιμετωπίζει θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης, είτε είναι απλά βιαστικός και εγωκεντρικός, πράγμα που δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά, η ικανοποίησή σου είναι εξίσου σημαντική με τη δική του και δεν πρέπει να μένεις χωρίς αυτήν. Διεκδίκησε λοιπόν τον οργασμό σου με εναλλακτικούς τρόπους, ζητώντας του στοματικό έρωτα, να σε βοηθήσει στον αυνανισμό ή χρησιμοποιώντας πάνω σου κάποιο sex toy.

Διαβάστε επίσης

SEX

7 βασικές ενδείξεις ότι το casual sex δεν είναι για σένα

Να πώς θα καταλάβεις αν σου ταιριάζουν οι περιστασιακές σχέσεις.

SEX

5 tips για να απολαμβάνεις το sex ακόμη κι όταν είσαι κουρασμένη

Είσαι σε mood για sex, αλλά είσαι υπερβολικά κουρασμένη; Έχουμε 5 tips που σίγουρα θα βοηθήσουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς απο τις έμμονες ιδέες

Το αύριο δεν περιμένει… ούτε η ζωή σου

FOOD

Το ωφέλιμο διατροφικό προφίλ της ρίγανης

Η ρίγανη θεωρείται βασικό βότανο σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο και εκτός από άρωμα και γεύση προσφέρει και πολλά υγιεινά οφέλη