Ποια σημεία του σώματος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς κατά τη διάρκεια του σεξ

Μερικές ερωτογενείς ζώνες μένουν συχνά «παραπονεμένες» και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει!

Ναταλία Πετρίτη

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως υπάρχουν μερικές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας που λίγοι έχουν υπόψη τους ότι μπορούν να προκαλέσουν απόλαυση, συμβάλλοντας σε ακόμη πιο έντονους οργασμούς και συγκινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ; Πριν αναζητήσεις λοιπόν το σημείο G σου και προτού δοκιμαστείς σε πιο περιπετειώδεις καταστάσεις στο σεξ, να που πρέπει να δώσεις σημασία κατά τη διάρκεια της επαφής.

Η μέση

Τα χάδια στη μέση, με ή χωρίς ρούχα, δημιουργούν μία ερωτική και ανακουφιστική αίσθηση ασφάλειας αλλά και πόθου. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σέξι σημεία στο σώμα, που όμως πολύ συχνά ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε δίνοντάς του την απαραίτητη προσοχή.

Οι πατούσες

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερο φετίχ με τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Οι πατούσες μας διαθέτουν περισσότερες από 7.000 νευρικές απολήξεις, και είναι ευαίσθητες σε κάθε άγγιγμα, γεγονός που καθιστά το μασάζ και κάθε άλλου είδους χάδι σε αυτές σε ιδιαίτερα μεγάλη απόλαυση.

Το πίσω μέρος των γονάτων

Τα φιλιά και τα χάδια στο πίσω μέρος των γονάτων μπορούν να χαρίσουν τεράστια ηδονή που δεν είχες κατά νου, αφού είναι μια από τις κορυφαίες ερωτογενείς ζώνες του σώματός μας.

Το μυαλό

Ακόμη και το μυαλό μας χρειάζεσαι κάτι δυνατό για τη διέγερσή του, που μπορεί να είναι το χιούμορ του παρτενέρ μας ή ακόμη και το καλά ισορροπημένο και φυσικά συναινετικό dirty talking. Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και πνευματικά, ώστε να μπεις πιο εύκολα στο σωστό mood για σεξ και απόλαυση. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares