Skip to main content

SEX

6 συμβουλές για να απολαύσεις περισσότερο το σεξ

Όσα μπορείς και οφείλεις στον εαυτό σου να κάνει για απόλαυση στο φουλ



Δεν είναι ποτέ αργά για να μάθεις επιπλέον τρόπους για να απολαύσεις ακόμη περισσότερο μια διαδικασία που έτσι κι αλλιώς θεωρείται μια από τις πλέον απολαυστικές στη ζωή μας: το σεξ φυσικά. Ακολουθούν λοιπόν έξι χρήσιμες συμβουλές με τις οποίες το σεξ θα γίνει πιο απολαυστικό και ωφέλιμο για εσένα, δίνοντας νέα πνοή στην επαφή με τον σύντροφό σου, αλλά και στο πώς βλέπεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου ως σεξουαλικό υποκείμενο με ανάγκες και πόθους.

Πες "ναι" στην τέχνη της αποπλάνησης

Μια από τις ερωτικές εμπειρίες που λείπουν συχνά από τις γυναίκες, δεν είναι άλλη από την επιθυμία να παρασυρθούν από έναν σύντροφο στο σεξουαλικό παιχνίδι. Είτε πρόκειται για μια ερωτική περιπέτεια, είτε για μακροχρόνια σχέση, η εμπειρία του να σε «κυνηγούν» συναισθηματικά, να σε φλερτάρουν και να σε αποπλανούν, είναι ομολογουμένως δυνατή. Γι΄ αυτό την επόμενη φορά, αφέσου ουσιαστικά και απόλαυσέ το, χωρίς αναστολές.

Μην εστιάζεις στον οργασμό

Οι οργασμοί είναι απολαυστικοί, δεν είναι όμως απαραίτητα ο στόχος σε κάθε μας επαφή. Το καλό σεξ έχει να κάνει με την επικοινωνία και τη σύνδεση, γι΄ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις και άλλες ερωτογενείς σου ζώνες, μαθαίνοντας καλύτερα το σώμα σου, ακόμη κι αν δεν φτάσεις σε οργασμό.

Αυνανίσου

Επένδυσε ποιοτικό χρόνο στον αυνανισμό, ώστε να έχεις τον έλεγχο του οργασμού και του σώματός σου και να καθοδηγείς τον σύντροφό σου, προς την απόλαυση σου. Μόλις κατανοήσεις καλύτερα το σώμα σου, τί απολαμβάνεις περισσότερο και πώς, θα δεις ότι το σεξ θα απογειωθεί.

Επικοινώνησε στο σεξ

Όχι, δεν εννοούμε μόνο dirty talking, αλλά το να μιλάς για το σεξ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πράξη. Γιατί όσο μιλάς γι’ αυτό, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις και απολαμβάνεις με την καρδιά σου.

Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Το λιπαντικό κάνει το σεξ πιο άνετο και πιο συναρπαστικό, εξασφαλίζοντάς σου οργασμούς και απόλαυση. Το είδος λιπαντικού που θα επιλέξεις, εξαρτάται από πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών και του αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό κατά την πράξη. Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι πάντα τα πιο ασφαλή στη χρήση τους.

Νιώσε άνετα με το σώμα σου

Η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας είναι μεταδοτική. Γι΄ αυτό φρόντισε να το αγαπήσεις, φροντίζοντάς το και νιώθοντας άνετα μέσα σε αυτό. Άλλωστε, θα έχεις το ίδιο για πάντα, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν του δείξεις την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη, αυτό θα σε «εκδικηθεί». Και το σεξ είναι μια πτυχή που σίγουρα θα επηρεαστεί αν δεν νιώθεις καλά σε αυτό.

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο