Θέλεις να γίνεις το αντικείμενο του πόθου όλων των αντρών; Αυτά είναι τα 5 στοιχεία που ΔΕΝ πρέπει να παραβλέπεις

Θα τα καταφέρεις. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποιο είναι το μυστικό των πιο θελκτικών γυναικών του κόσμου, που κατορθώνουν με ένα μόνο βλέμμα να ρίχνουν χιλιάδες θύματα; Πιθανότητα να σκέφτηκες πως όλη η υπόθεση σχετίζεται με το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, της ομορφιάς δηλαδή, που ενισχύεται σχεδόν πάντα από αισθητικές επεμβάσεις και ολοκληρώνεται με ενδυματολογικές... πανακρίβου επιλογές. 

Διαφωνώ κάθετα και γενικότερα από όλες τις πλευρές. Η γοητεία είναι αυτή η θετική αύρα και ενέργεια που βγάζει κανείς από μέσα του. Πηγάζει από μέσα, καταλήγοντας στον εσωτερικό κόσμο του άλλου. Ελέγχεται, διορθώνεται, ανανεώνεται, βελτιώνεται και αναβαθμίζεται καθημερινά, αρκεί να επικεντρωθείς στα σημεία που ασυναίσθητα ξεχνάς ή παραβλέπεις.  

Ποια είναι στενότερα συνδεδεμένα και θα σε καταστήσουν αντικείμενο πόθου όλων των αντρών; 

1. Το χαμόγελο σου αποτελεί τη δύναμη σου. Μην το αμελείς και φρόντισε ώστε να δείχνεις πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη. 

2. Άφησε τη θηλυκότητα σου να λάμψει. Η ευγένεια, η χάρη και η τρυφερότητα αποτελούν χαρακτηριστικά αξιοθαύμαστα για τον αντρικό πληθυσμό, συν ότι εξισορροπούν πλήρως το σκληρό χαρακτήρα τους.  

3. Παίξε το ρόλο της Lady και παραχώρησε σε εκείνον το ρόλο του Αλήτη. Τι θέλω να πω; Μην ξεφεύγεις από τους καλούς τρόπους με τους οποίους μεγάλωσες, γιατί αυτό μπορεί να φέρει και τους δύο σας σε δύσκολη θέση. Περιόρισε τη συμπεριφορά σου στο επίπεδο μιας Κυρίας και μην τον εκθέσεις ποτέ.  Άλλωστε, αν χρειαστεί να μπλεχτεί σε κάποιο καυγά, θα τα βγάλει πέρα μόνος του, δε χρειάζεται τη φιλική συμμετοχή σου. 

4. Διατήρησε την οικονομική και όχι μόνο ανεξαρτησία σου κι απέδειξε στον εκάστοτε σύντροφό σου πως πατάς γερά στα πόδια σου, ενώ ταυτόχρονα δέχεσαι τη δοτικότητά του. 

5. Μην υπερβάλλεις ή παραφουσκώνεις τις καταστάσεις, απλά και μόνο για να κερδίσεις το ενδιαφέρον ή την προσοχή του. Θα το πετύχεις μεν, αλλά θα είναι μόνο προσωρινά. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares