Ερωτικό μασάζ: Τα tips για να απογειωθεί η εμπειρία

Διάβασε όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να το δοκιμάσεις με το ταίρι σου

Ναταλία Πετρίτη

Το ερωτικό μασάζ αποτελεί μια εμπειρία που μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, φέρνοντάς το παράλληλα πιο κοντά και ενισχύοντας το αίσθημα της οικειότητας όπως και την επικοινωνία. Ακολουθούν τα απαραίτητα tips για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, απογειώνοντας τη λίμπιντό σας και δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Φτιάξτε τη διάθεση

Πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με απαλό φωτισμό, αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική. Τα σατέν σεντόνια, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στο να μπείτε στο mood.

Επικοινωνήστε

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σχετικά με τις προτιμήσεις, τα όριά του και τυχόν τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθείτε ή να αποφύγετε.

Χρησιμοποιήστε ζεστό λάδι

Απλώστε ζεστό λάδι για μασάζ στο σώμα του συντρόφου σας και πείτε του να κάνει το ίδιο για να απαλλαγείτε από την ένταση και να δημιουργήσετε μια αισθησιακή ατμόσφαιρα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά αιθέρια έλαια λεβάντας ή ό,τι άλλο επιλέξετε, ενισχύοντας την εμπειρία.

Ξεκινήστε με πιο ελαφριές κινήσεις

Ξεκινήστε με απαλά χάδια και κτυπήματα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να εξερευνήσετε το δέρμα σας και να δημιουργήσετε επιθυμία.

Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία κινήσεων

Πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές όπως το «ζύμωμα», την κύλιση, κυκλικές κινήσεις και άλλες ελαφριές πινελιές για να διαφοροποιήσετε τις αισθήσεις.

Εστιάστε στις ερωτογενείς ζώνες

Δώστε προσοχή στις περιοχές που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και διεγερτικές για τον σύντροφό σας και τον εαυτό σας, όπως ο λαιμός, τα αυτιά, το στήθος, το εσωτερικό των μηρών και τα γεννητικά όργανα.

Χτίστε το ρυθμό και την ένταση

Αυξήστε σταδιακά την πίεση και τον ρυθμό των κινήσεών σας, δημιουργώντας περισσότερα ερωτικά αγγίγματα καθώς ο σύντροφός σας και εσείς διεγείρεστε περισσότερο.

Πάρτε το χρόνο σας

Ένα ερωτικό μασάζ έχει να κάνει με αργές και σκόπιμες κινήσεις. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε το σώμα του συντρόφου σας και το δικό σας και να δημιουργήσετε τον αμοιβαίο ενθουσιασμό.

Προσφέρετε μετέπειτα φροντίδα

Μετά το μασάζ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αγκαλιάσετε, να μιλήσετε ή να κάνετε μαζί ένα ζεστό μπάνιο ή ντους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αμοιβαία χαλάρωση και απόλαυση και να συνεχίζοντας την αισθησιακή εμπειρία. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares