Πώς η παροδική αποχή από το σεξ μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική μας ζωή

Κι όμως, μπορεί να βοηθήσει!

Ναταλία Πετρίτη

Το τελευταίο διάστημα μοιάζεις να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για σεξ και ανησυχείς μήπως αυτό επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή στο σύνολό της; Κι όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που η παροδική αποχή από το σεξ μπορεί τελικά να αποτελέσει το καλύτερο βοήθημα για το ξύπνημα της διάθεσής σου και τη βελτίωση της σεξουαλικής καθημερινότητάς σου. Να με ποιους τρόπους.

Χτίζει την προσμονή

Η αποχή από το σεξ δημιουργεί προσμονή και σεξουαλική ένταση, η οποία μπορεί να κάνει την εμπειρία πιο έντονη και ευχάριστη όταν τελικά συμβεί.

Αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή

Η αποχή από το σεξ μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική αντοχή, καθιστώντας ευκολότερη τη σεξουαλική αντοχή και πιο ευχάριστες τις σχετικές εμπειρίες.

Προωθεί τη συναισθηματική σύνδεση

Όταν τα ζευγάρια απέχουν από το σεξ, βρίσκουν άλλους τρόπους συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ τους, όπως μέσω της συζήτησης, κοινών δραστηριοτήτων, της αγκαλιάς και του φιλιού ή απλώς περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ των συντρόφων και να οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική σχέση.

Βοηθά στην ανακάλυψη νέων σεξουαλικών οδών

Η αποχή από το σεξ μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τους συντρόφους να εξερευνήσουν νέους τρόπους οικειότητας μεταξύ τους, όπως να δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στάσεις ή να ενσωματώνουν διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια στον χρόνο τους.

Μειώνει το άγχος και το στρες

Η αποχή από το σεξ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του άγχους και του στρες, επιτρέποντας στους συντρόφους να προσεγγίσουν το σεξ με μια πιο χαλαρή και ανοιχτή νοοτροπία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares