Καθημερινές συνήθειες που βελτιώνουν τη σεξουαλική μας ζωή

Να τι μπορείς να κάνεις για καλύτερο και ποιοτικότερο σεξ στην καθημερινότητά σου

Ναταλία Πετρίτη

Αν αναζητείς κι εσύ τρόπους για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, γιατί δεν ξεκινάς με μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που φαινομενικά μοιάζουν να μην αφορούν τις ιδιαίτερες στιγμές σου με το ταίρι σου. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα συνηθειών που μπορείς να υιοθετήσεις, που σύντομα θα κάνουν τη διαφορά.

Τακτική άσκηση

Η άσκηση βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της αντοχής, κάτι που είναι σημαντικό για την καλή σεξουαλική υγεία.

Υγιεινή διατροφή

Μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, όπως και στην αντοχή.

Κοιμήσου αρκετά

Ο ύπνος είναι σημαντικός για τη συνολική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής, καθώς βοηθά στη μείωση των ορμονών του στρες και στην αύξηση των επιπέδων των ορμονών που τονώνουν τη λίμπιντο.

Μείωση του στρες

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική απόδοση, τη λίμπιντο και τη διέγερση. Η ενασχόληση με τεχνικές χαλάρωσης όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και στη βελτίωση της σεξουαλικής ευεξίας.

Επικοινωνία με τον σύντροφό σου

Η ανοιχτή επικοινωνία με τον σύντροφό σου σχετικά με τα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής ικανοποίησης και οικειότητας.

Πειραματισμός με νέα πράγματα

Η δοκιμή νέων σεξουαλικών δραστηριοτήτων ή στάσεων μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε τα πράγματα συναρπαστικά και να βελτιώσετε τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Διατήρηση καλής υγιεινής

Οι καλές πρακτικές προσωπικής υγιεινής, όπως το τακτικό μπάνιο και η περιποίηση, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής εμπιστοσύνης και της ελκυστικότητας του συντρόφου σας. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares