Skip to main content

SEX

5 λόγοι που προσποιούμαστε οργασμό...

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε!



Γίνεται πολύς λόγος για τον γυναικείο οργασμό και όχι άδικα. Οι γυναίκες δυσκολεύονται να ζήσουν το «μεγαλείο» το αντρικού οργασμού τόσο σύντομα, όσο ο σύντροφός τους ή ο παρτενέρ τους, και συχνά αναγκάζονται να καταφύγουν στην εύκολη λύση: ας προσποιηθούμε και εμείς… να τελειώνουμε! Έχεις, όμως, αναρωτηθεί ποτέ γιατί το κάνουμε αυτό εμείς οι γυναίκες; Γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις κανέναν λόγο, αν θες πραγματικά να απολαύσεις το σεξ. Μια γυναίκα θα προσποιηθεί οργασμό όταν…

1. Θέλει να τελειώνει και να κοιμηθεί.  Μπορεί να μην έπιασε η δικαιολογία «έχω πονοκέφαλο» και τελικά να ενέδωσε στις διαθέσεις του συντρόφου της. Αλλά αν θέλει να κοιμηθεί μια γυναίκα στην ώρα της, θα το κάνει!

2. Γιατί ντρέπεται να πει στο σύντροφό της τι είναι αυτό που θα την φέρει σε οργασμό. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν μια γυναίκα έχει περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις, και όχι σε σταθερό δεσμό. Η εξήγηση είναι απλή: όταν δεν έχεις οικειότητα με τον άλλο, δύσκολα θα κάτσεις να του εξηγήσει τι και πως. Αντιθέτως, όταν είσαι σε σταθερή σχέση, η συστηματικότητα του σεξ με το σύντροφό σου σε κάνει να ανοίγεσαι και να μιλάς ανοιχτά για τις προτιμήσεις σου.

3. Από «τακτική». Και όμως υπάρχει έρευνα του καθηγητή Farnaz Kaighobadi του πανεπιστημίου Colombia που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι γυναίκες θα προσποιηθούν οργασμό όταν αρχίσουν να νιώθουν ότι ο άντρας τους μπορεί να πάει με άλλη γυναίκα». Κοινώς, για να τον κρατήσουν!

4. Για να ικανοποιήσει τον σύντροφό της. Είναι αυτό που αλλιώς λέμε «μη του χαλάσω χατίρι», «μη τον στεναχωρήσω», «μου αρκεί που τον βλέπω να περνάει καλά» και άλλα τέτοια που μια ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να κάνει για να ευτυχισμένος ο σύντροφός της.

5. Από συνήθεια. Μία, δυο, τρεις φορές, ε, την τέταρτη μπορεί να σου βγει από… κεκτημένη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.