Skip to main content

SEX

Fall Sex Tips: Συμβουλές για να αποκτήσει η σεξουαλική σας ζωή το απαραίτητο boost για το φθινόπωρο

Καιρός για περισσότερες αγκαλιές στον καναπέ.



Η ενίσχυση της σεξουαλικής μας ζωής το φθινόπωρο, ή οποιαδήποτε εποχή εδώ που τα λέμε, περιλαμβάνει έναν συνδυασμό σωματικών, συναισθηματικών και ψυχολογικών παραγόντων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας δώσουν το απαραίτητο boost για το φθινόπωρο που τώρα ξεκινά, για να δείτε τη σεξουαλική σας ζωή να απογειώνεται όσο τα φύλλα των δέντρων πέφτουν.

Μείνετε ενεργοί

Καθώς ο καιρός κρυώνει, είναι εύκολο να γίνετε λιγότερο δραστήριοι. Η τακτική άσκηση αυξάνει τη ροή του αίματος, βελτιώνει την αντοχή και απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Σκεφτείτε να κάνετε φθινοπωρινές πεζοπορίες, γρήγορους περιπάτους ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες εσωτερικού χώρου, όπως ο χορός.

Υγιεινή διατροφή

Το φθινόπωρο φέρνει πληθώρα εποχιακών φρούτων και λαχανικών. Ενσωματώστε τα στη διατροφή σας καθώς μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική υγεία και ζωτικότητα. Τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη σεξουαλική σας υγεία.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα

Η εποχή του φθινοπώρου είναι γνωστή για τη θαλπωρή της. Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας έναν ζεστό, φιλόξενο χώρο με απαλό φωτισμό, άνετα κλινοσκεπάσματα και εποχιακά διακοσμητικά. Η δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα.

Επικοινωνία

Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι ζωτικής σημασίας για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Συζητήστε τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τις ανησυχίες σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση και βελτιωμένη οικειότητα.

Δοκιμάστε νέα πράγματα

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες με τον σύντροφό σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε νέες σεξουαλικές στάσεις, να δοκιμάσετε το role playing ή να εντάξετε σεξουαλικά παιχνίδια στη σεξουαλική σας καθημερινότητα. Η ποικιλία μπορεί να προσθέσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό στη σεξουαλική σας ζωή.

Διαχειριστείτε το stress

Το φθινόπωρο συχνά φέρνει πρόσθετο stress με την επιστροφή στη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ασκηθείτε σε τεχνικές μείωσης του stress, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα ή οι ασκήσεις βαθιάς αναπνοής για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην οικειότητα.

Αισθησιακά αρώματα

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά ή αιθέρια έλαια με φθινοπωρινά αρώματα όπως κανέλα, βανίλια ή pumpkin spice για να δημιουργήσετε μια αισθησιακή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Οι ευχάριστες μυρωδιές μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση.

Φθινοπωρινές Περιπέτειες

Εξερευνήστε μαζί δραστηριότητες, όπως η μαγειρική, το διάβασμα του βιβλίου σας αγκαλιά στον καναπέ και οι φθινοπωρινές συναυλίες. Το κοινό βίωμα αυτών των εμπειριών μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας και να δημιουργήσει ευκαιρίες για οικειότητα.

Δώστε προτεραιότητα στον ύπνο

Ένας καλός ύπνος είναι απαραίτητος για τη συνολική υγεία και τη σεξουαλική ευεξία. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε και οι δύο αρκετή ξεκούραση για να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και ανταπόκριση όταν η διάθεση για σεξ προκύπτει και στους δύο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της