Skip to main content

SEX

4 κοινά λάθη που «μπλοκάρουν» τον οργασμό σου

Μην τα κάνεις πια...



Το ότι δεν φτάνεις πάντα στο τελευταίο στάδιο απόλαυσης δεν σημαίνει πως κάτι συμβαίνει στο σώμα σου. Μάλλον σημαίνει πως, κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σαμποτάρεις μόνη σου την κορύφωση. Παρακάτω θα βρεις τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και μπλοκάρουμε από μόνες μας τον οργασμό...

1. Bιαζόσουν στα προκαταρκτικά. Διάβασε το παρακάτω σενάριο, μήπως σου θυμίσει κάτι: Ο σύντροφός σου φαίνεται να θέλει να περάσει στο κυρίως πιάτο πολύ γρήγορα και εσύ φοβάσαι να του ζητήσεις λίγα παραπάνω παιχνίδια, μήπως ξενερώσει. Μπορεί να νιώθεις πως τον ικανοποιείς περισσότερο αν κάνεις αυτό που ζητά εκείνος, όμως, αν βιαστείς στο foreplay πολύ δύσκολα θα φτάσεις σε οργασμό. 

2. Αφαιρέθηκες. Όλες ξέρουμε πως εύκολα μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Σκέψεις όπως, «Έχω κυτταρίτιδα» ή «πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο το πρωί» μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου και τότε ο οργασμός σου θα πετάξει από το παράθυρο. Το μυαλό σου είναι ένα βασικό στοιχείο της σεξουαλικής εμπειρίας, της αίσθησης και της ικανοποίησης και απελευθερώνει ουσίες που βοηθούν το σώμα σου στον οργασμό. Όταν αποσπάται από τη συνεύρεση, μην περιμένεις το σώμα να παραμείνει συγκεντρωμένο για οργασμό.

3. Αγνοείς το C – spot σου. Αν και το G – spot συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον ως το ερωτικό σου επίκεντρο, η κλειτορίδα είναι το σημείο που σου χαρίζει αυτό το αίσθημα της διέγερσης, κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής. Υπάρχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις σε αυτό το σημείο παρά σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή σου. Είναι δύσκολο λοιπόν να φτάσεις σε οργασμό χωρίς κάποια διέγερση σε αυτό το ευαίσθητο σημείο.

4. Αλλάζεις στάσεις πολύ συχνά. Τα ερωτικά ακροβατικά είναι πάντα διασκεδαστικά, για να διατηρείς σε εγρήγορση την ερωτική σου ζωή, δυστυχώς όμως δυσκολεύουν τον οργασμό σου. Το κλειδί στην ικανοποίησή σου είναι η σταθερή διέγερση σε μια στάση που ενεργοποιεί το δικό σου ερωτικό σημείο. Πρέπει μαζί με τον σύντροφό σου να αναπτύξετε έναν συγκεκριμένο ρυθμό και, μόλις δεις πως αυτό σου αρέσει, να συνεχίσετε χωρίς διακοπή μέχρι την κορύφωσή σου. Αν αλλάξετε στάση η διέγερσή σου θα ξεκινήσει από το μηδέν. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα