«Δεν κάνουμε σεξ όπως παλιά»

Η παραπάνω φράση ανήκει στην ημερήσια ρουτίνα σου; Άλλαξέ το, τώρα! 

Μαρία Μυλωνά

Παιδιά, δουλειά, οικοκυρικά… Πού ελεύθερος χρόνος και διάθεση για σεξ, σωστά; Λάθος! Όταν το στρες και η ρουτίνα διαβαίνουν την πόρτα ενός ζευγαριού, το σεξ φεύγει από το παράθυρο. Να τι μπορείς να κάνεις για να ξαναμπείς σε (σεξουαλικό) πρόγραμμα: 

 * Κράτησε τη φλόγα ζωντανή. Όταν μια γυναίκα γίνεται σύζυγος, χάνει ένα κομμάτι του εαυτού της που πρόσφερε ηδονή στον άντρα της. Μην αφήνεις λοιπόν τα ταμπού να μπουν στη σχέση σου και μη στερηθείς το στοιχείο του παιχνιδιού.

* Και μαζί και χωριστά. Πάρε αποστάσεις από το σύντροφό σου, ανάπτυξε δικές σου δραστηριότητες, όπως ένα νέο σπορ ή μια τακτική έξοδο μόνη με φίλους. Προσθέτοντας νέες εικόνες στη ζωή σου, επιστρέφεις με περισσότερη όρεξη να βρεθείς με το σύντροφό σου.

* Βάλε φαντασία. Δοκίμασε να καταγράψεις μερικές από τις φαντασιώσεις σου και να τις μοιραστείς με το σύντροφό σου, προκαλώντας τον σε παιχνίδι.

* Πάρε «άδεια». «Πάρκαρε» τα παιδιά στους γονείς σου και απόλαυσε στιγμές ελευθερίας και πραγματικής επαφής μακριά από τα προβλήματα και τις συνηθισμένες εικόνες του σπιτιού.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares