Skip to main content

SEX

Η πρώτη σας φορά; Αυτά είναι 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Κάθε αρχή και δύσκολη...



Αυτές είναι οι 5 συμβουλές μας για τις πρώτες αμήχανες ερωτικές επαφές με το νέο αντικείμενο του πόθου σου. Αν και δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε πως όλα θα πάνε καλά, σου υποσχόμαστε μια εμπειρία λίγο πιο απολαυστική από ότι περίμενες.

1. Η προστασία πρώτα. Δεν υπάρχει ασφαλές σεξ, υπάρχει, όμως, το ασφαλέστερο σεξ. Βεβαιώσου πως φοράει προφυλακτικό – ακόμα και αν παίρνεις αντισυλληπτικά χάπια. Θα πρέπει να ξέρεις πως οι ετεροσεξουαλικές γυναίκες είναι πιο πιθανό να κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα από έναν άντρα. Είναι λοιπόν στο χέρι σου να είσαι προνοητική για τη σεξουαλική υγεία σου.

2. Μην ξεχνάς να απολαμβάνεις τα προκαταρκτικά. Όλα όσα οδηγούν στο σεξ –φιλιά, χάδια, στοματικό σεξ- είναι μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας. Σεξουαλική επαφή δεν σημαίνει μόνο διείσδυση και για αυτό τον λόγο πρέπει τις πρώτες φορές να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στην... προθέρμανση.

3. Μην υποθέτεις ότι έχει διδακτορικό στο σεξ. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος σου, μπορεί να είναι γοητευτικός και έμπειρος, αλλά κάθε ερωτική επαφή είναι μια νέα εμπειρία και τελείως ξεχωριστή. Είναι το ίδιο αγχωμένος με σένα για να σε ικανοποιήσει όσο είσαι εσύ αγχωμένη να τον εντυπωσιάσεις. Μην ανεβάζεις τον πήχη!

4. Μην προσποιηθείς. Αν το κάνεις, θα είναι σαν να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Το να ξέρει ότι έφτασες κοντά στον οργασμό αλλά δεν τα κατάφερες, θα του δώσει έξτρα κίνητρο για να σε ικανοποιήσει την επόμενη φορά.

5. Μπορεί η απόδοσή του να μην είναι η αναμενόμενη. Οι άντρες αγχώνονται και το ξέρεις. Η πρόωρη εκσπερμάτιση και τα προβλήματα στύσης είναι συχνά θέματα, τα οποία εμφανίζονται την πρώτη φορά που ο άντρας συνευρίσκεται με μια νέα ερωτική παρτενέρ. Μην το κάνεις θέμα και μην πιστεύεις πως κάτι γίνεται λάθος στην επαφή σας. Είναι οι πρώτες σας φορές και το πρόβλημα θα βελτιωθεί από μόνο του με την εξοικείωση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη