Σεξ δύο ταχυτήτων 

Εκείνος θέλει να κάνετε σεξ καθημερινά, ενώ εσύ ποτέ. Και τώρα; 

Μαρία Μυλωνά

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι ειδικοί εξηγούν οι διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας πλήττουν σε μεγαλύτερο ποσοστό τις γυναίκες (38%) από ό,τι τους άντρες (μόλις 13%). Κι αυτό γιατί το σεξ για τη γυναίκα έχει ψυχικό και συναισθηματικό βάθος και συχνά η επιθετική προσέγγιση των αντρών βρίσκει τις «πόρτες» της γυναίκας κλειστές. 

Τι να κάνεις λοιπόν για να… στρώσεις τα πράγματα: 

* Μην τον απορρίπτεις. Η απόρριψη συχνά οδηγεί τους άντρες στο θυμό, ακόμη και στην κατάθλιψη, ενώ μπορεί μακροπρόθεσμα να τους εγκλωβίσει και να τους αποτρέψει να προσπαθήσουν ξανά. 

* Μη φοβάσαι το διάλογο. Η σιωπή είναι εκείνη που σκοτώνει το ζευγάρι. Η συναισθηματική εκτόνωση που προσφέρει ο διάλογος θα σε φέρει κοντά με τον σύντροφό σου. Κι όταν λέμε κοντά, εννοούμε… πολύ κοντά! .

* Ένα δώρο γι’ απόψε. Ένα βράδυ, ασχολήσου εσύ με το σύντροφό σου προσφέροντάς του ό,τι πραγματικά πιστεύεις πως θα τον ικανοποιήσει (χωρίς ωστόσο να καταπιεστείς). Το επόμενο, απόλαυσε εσύ τις περιποιήσεις του. Αυτή η προσοχή θέτει τη σχέση σε νέες, διαφορετικές βάσεις.

* Απόλαυσε ένα μασάζ. Η επαφή του δέρματος και τα χάδια κορυφώνουν την ερωτική επιθυμία. Μια δοκιμή θα σε πείσει. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares