Skip to main content

SEX

Προβλέποντας το μέγεθος...

Μία μελέτη αποκαλύπτει αν υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε το μέγεθος του ανδρικού μορίου απλώς κοιτάζοντας τα άκρα του!



Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2012 από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου είχε σαν στόχο να διαλευκάνει αν το νούμερο του παπουτσιού είναι ανάλογο με το μέγεθος του πέους. Οι ερευνητές κατάφεραν να συλλέξουν αντιπροσωπευτικό δείγμα, τεντώνοντας το ανδρικό μόριο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός ο τρόπος μέτρησης είναι μια αξιόπιστη ένδειξη του μήκους. Η μελέτη αναφέρει χαρακτηριστικά πως “δεν αποδεικνύεται η σχέση μεταξύ του ενός μεγέθους με το άλλο”.

Από την άλλη μία άλλη μελέτη, αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, εξέτασε το ύψος ως πιθανό παράγοντα –σε συνδυασμό με το μέγεθος του πέλματος. Οι ερευνητές μέτρησαν το ύψος, το μήκος του πέλματος και το μήκος του πέους 63 ανδρών χωρίς προβλήματα υγείας και κατέληξαν λίγο-πολύ στα ίδια αποτελέσματα. Διαπίστωσαν πως η αναλογία ύψους και πέλματος με το μέγεθος του πέους δεν είναι καθοριστική.

Το 2001 πάντως μια τρίτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και συμπεριελάμβανε 3.300 νεαρούς άνδρες έδειξε ότι οι διαστάσεις του ανδρικού μορίου (μήκος και περίμετρος) συνδέονται άμεσα τόσο με το ύψος όσο και με το βάρος. 

Όσο αναφορά στα χέρια η απάντηση φαίνεται να έρχεται από τα... μέρη μας αφού μία έρευνα που έγινε στην Ελλάδα το 2002 και εξέτασε το ύψος, το βάρος, την αναλογία μέσης-γοφών, το μήκος των δαχτύλων του χεριού και το μήκος του πέους σε 52 άνδρες ηλικίας 19-38 ετών. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ηλικία και τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε σχετίζονται με το μήκος του ανδρικού μορίου. Ο μόνος παράγοντας που αποδείχθηκε ενδεικτικός ήταν το μήκος του δείκτη της παλάμης.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»