Και σύντροφος και κολλητός

5 πλεονεκτήματα μιας σχέσης που συνδυάζει έρωτα και στενή φιλία.

Γεωργία Κοντού

1. Κάνετε ο ένας τον άλλο να γελάει: Οι καλοί φίλοι μοιράζονται το ίδιο χιούμορ. Αν λοιπόν είστε και κολλητοί με τον σύντροφό σου, ξέρετε πώς να περνάτε καλά μαζί όταν π.χ. βγαίνετε έξω μόνοι, αλλά και να ελαφραίνετε με το χιούμορ τις δύσκολες καταστάσεις που μοιράζεστε.

2. Εμψυχώνει ο ένας τον άλλο: Ο σύντροφός σου γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να σου πει για να σου φτιάξει τη διάθεση ακόμη και τις χειρότερες ημέρες. Το ίδιο κι εσύ.

3. Σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό: Πράγμα που δεν συμβαίνει, απαραιτήτως, στον έρωτα. Με το ενδιαφέρον και την εκτίμηση που σου δείχνει, σε εμπνέει να βελτιώνεσαι.

4. Μοιράζεστε "ένοχες απολαύσεις": Δεν αναφερόμαστε (μόνο) στο σεξ. Μπορεί να είναι π.χ. μια φαρσοκωμωδία που θα ντρεπόσουν να παραδεχτείς σε κάποιον άλλο ότι απολαμβάνεις να βλέπεις ή... το πάθος σου να κάνεις συλλογή από μαγνητάκια-σουβενίρ. Σημασία έχει ότι δεν έχεις πρόβλημα να μοιραστείς με τον σύντροφό σου του τα πάντα, χωρίς τον φόβο ότι θα εκτεθείς.

5. Κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις: Ακούτε ο ένας τον άλλο με ενδιαφέρον και υπομονή. Ένας κολλητός φίλος δεν απορροφάται από τις δικές του σκέψεις, αλλά είναι πρόθυμος να ακούσει τον φίλο του και να του προτείνει λύσεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares