Λόγοι που δεν απάντησε στο μήνυμά σου

Δεν σου απάντησε στο μήνυμα; Υπάρχουν (4) λόγοι σοβαροί

Αναστασία Τουρούτογλου

Το κάνεις κι εσύ, το κάνω κι εγώ, το κάνουμε όλες μας. Στέλνουμε ένα μήνυμα και μετά περιμένουμε με ιδρωμένες παλάμες, τρεμάμενα χέρια και πεταλούδες στο στομάχι για τη απάντηση. Τσεκάρουμε το κινητό για σήμα, ανοιγοκλείνουμε το facebook για inbox, ελέγχουμε το yahoo για νέο mail. Ένα πράγμα μόνο ξεχνάμε να κάνουμε: να ασχοληθούμε με τη ζωή μας κι αν έρθει το μήνυμα έχει καλώς, αλλιώς δεν έγινε και τίποτα.

Παρακάτω θα βρεις 4 λόγους που ένας άνδρας μπορεί να μην σου απαντήσει στο μήνυμα που του έστειλες για να πάψεις να ανησυχείς τόσο πολύ.

1. Δεν το έκρινε απαραίτητο. Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ, που λέει και γνωστό τραγούδι. Και είναι πράγματι έτσι και στην καθημερινότητα τους, κάθως φαίνεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να χρησιμοποιήσουν τα λόγια και στην συγκεκριμένα περίπτωση τα πλήκτρα του κινητού τους όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν εσύ του στείλεις ότι σου λείπει, αλλά εκείνος εκείνη την στιγμή δεν είναι σε ανάλογη κατάσταση, τι ακριβώς να σου απαντήσει; Υποθέτουμε ότι με την σιωπή του το έπιασες το υπονοούμενο. Επίσης οι άντρες δεν απαντούν ποτέ σε μήνυμα στο οποίο τους κατηγορείς αλλά ούτε και σε εξομολόγηση συναισθημάτων. Άρα κορίτσια, αν έχουμε κάτι πολύ σημαντικό να πούμε παίρνουμε τηλέφωνο καλύτερα.

2. Έχει δουλειά. Είναι πολλοί άνθρωποι ξέρεις, που ενώ εργάζονται δεν είναι σε θέση να τσεκάρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το κινητό τους. Οπότε, αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υποψία ότι είναι απασχολημένος, μην κάνεις το λάθος να στείλεις και δεύτερο μήνυμα. Μην κάνεις το λάθος και στείλεις και δεύτερο μήνυμα γενικά δηλαδή. 

3. Το ξέχασε. Ε, καμιά φορά συμβαίνει κι αυτό. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είσαι έτοιμη να στείλεις μήνυμα και τελικά αυτό να μη γίνει ποτέ επειδή κάτι έγινε και σου τράβηξε την προσοχή; Αμέτρητες; Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ξεχνάς να στείλεις μήνυμα σε κάποιον που για σένα είναι πραγματικά σημαντικός αλλά αυτό είναι μία διαφορετική συζήτηση. Το θέμα είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να μπεις στον πειρασμό να στείλεις και δεύτερο μήνυμα για να τσεκάρεις αν ζει ή αν πέθανε. Αν σε ξέχασε πάει να πει ότι δεν καίγεται κι όλας. Κράτα αυτό και σταμάτα να πανικοβάλλεσαι. Με το να τον ζαλίσεις δεν θα κερδίσεις τίποτα. 

4. Δεν σε θέλει πια και τόσο. Είναι γεγονός ότι όταν κάποιος θέλει, μπορεί κιόλας. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που μπαίνουν στην μέση οι τακτικές και φυσικά ο εγωισμός, Ωστόσο, επειδή ο άντρας δεν είναι σαν εμάς, και όταν θέλει κάτι ορμάει κατευθείαν στο ψητό αγνοώντας τακτικές και όλα τα σχετικά, βαριέται ακόμα και στην ιδέα να καταστρώσει ένα ολόκληρο σχέδιο μόνο και μόνο για να κατακτήσει μία γυναίκα. Οπότε αν σε θέλει όσο και εσύ θα απαντήσει αμέσως.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares