Απίστευτο κι όμως αληθινό: ΑΥΤΕΣ είναι η βασικές αιτίες της απιστίας

Εσύ από ποια πλευρά του κρεβατιού κοιμάσαι;

Αναστασία Τουρούτογλου

Τα τελευταία χρόνια, τα ποσοστά των διαζυγίων -παρά την οικονομική κρίση και την ανάγκη των ανθρώπων να αισθάνονται την ασφάλεια και την σταθερότητα που τους προσφέρει ένας γάμος - αυξάνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, με καλπάζοντες ρυθμούς. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πιο συνηθισμένος λόγος δεν είναι άλλος από την απιστία. Το σημαντικό ερώτημα όμως είναι γιατί ένα ζευγάρι οδηγείται σε αυτήν; 

Την απάντηση δίνει μία νέα έρευνα που υποστηρίζει ότι η πλευρά του κρεβατιού στην οποία επιλέγει να κοιμηθεί ο σύντροφος σου δείχνει τις πιθανότητες να σε απατάει.

Στην έρευνα που έγινε ρωτήθηκαν περισσότερα από 76.000 άτομα σε 27 χώρες και περισσότερο από το 54% των ανδρών και σχεδόν το 56% των γυναικών δήλωσαν ότι κοιμούνται στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού κάθε βράδυ.

Μία άλλη πολύ σημαντική αιτία απιστίας όμως δεν είναι άλλη από την έλλειψη σεξ στην σχέση, η οποία εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερος παράγοντας που οδηγεί τους παντρεμένους άνδρες και γυναίκες στην απιστία, με το 55,5% των ανδρών και 37,2% των γυναικών σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν αυτό ως κύριο λόγο για την απιστία τους.

Η έλλειψη οικειότητας στην σχέση τους (22,6%) αναφέρθηκε ως η δεύτερη πιο συχνή αιτία για τις γυναίκες, ενώ η επιθυμία τους για σεξουαλικό ενθουσιασμό (16,8%) ήταν ο δεύτερος λόγος για τους άνδρες.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares