Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως σε θέλει ΜΟΝΟ για σεξ;

4 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις από νωρίς...



Αρχικά, να σου πούμε ότι αν έχεις ξεκινήσει ήδη να διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο, όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έχεις κάτι συγκεκριμένο (πολύ συγκεκριμένο) κατά νου, τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς από τώρα. Διότι, κακά τα ψέματα. Όταν κάποιος μας θέλει πολύ και πραγματικά, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

Άρα αν έχεις φτάσει στο σημείο να ρωτάς τον εαυτό σου μήπως το άτομο που σε ενδιαφέρει σε θέλει αποκλειστικά και μόνο για σεξ, μάλλον σε θέλει όντως αποκλειστικά και μόνο για σεξ.

Όπως και να 'χει, μελέτησε τα παρακάτω 4 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το επιβεβαιώσεις. (Σημείωση συντάκτριας: Και μην το παίρνεις βαριά. Το έχουμε πάθει όλες).

1. Λέει πολλά με την... πρώτη. Σε είδε σε κοινή παρέα, σε είδε στο Facebook, σε είδε στον δρόμο. Με κάποιον τρόπο επικοινωνεί μαζί σου και με το «καλημέρα σας» σου λέει κάπως συνεσταλμένα και ντροπαλά (δώσε προσοχή στο συνεσταλμένα και στο ντροπαλά, έχει καεί πολύς κόσμος έτσι) ότι έχεις ξυπνήσει μέσα του ένα ενδιαφέρον δίχως προηγούμενο. Πολύ σύντομα θα έρθει και η πρόταση για έξοδο, στην οποία εσύ, ειδικά αν σου αρέσει εμφανισιακά, πολύ δύσκολα θα πεις «όχι». Κι αν σου τα είπε όλα αυτά πριν από το ραντεβού, φαντάσου πόσος ρομαντισμός θα επακολουθήσει αφού συναντηθείτε. Έχε το νου σου. Δεν τον ξέρεις, δεν σε ξέρει. Πώς γίνεται λοιπόν να του αρέσεις τόσο πολύ και μάλιστα να νιώθει από την πρώτη στιγμή έτοιμος να σου το πει έτσι... ανοιχτά; Μπερδεύτηκες; Να σ' το πούμε από την ανάποδη. Εσύ πόσες φορές στη ζωή σου, με το που γνώρισες κάποιον, έπεσες στα πατώματα; Ωραία. Το κατάλαβες τώρα; 

2. Θέλει να μείνετε σπίτι. Μόνο. Μετά το πρώτο, άντε το δεύτερο ραντεβού, έρχεται η πρόταση για συνάντηση στο σπίτι του. Ή στο σπίτι σου. Η δεύτερη περίπτωση μάλλον είναι χειρότερη, γιατί πιθανόν να μην θέλει καν να γνωρίζεις που μένει -σκέψου πόσα έχει να κρύψει, με λίγα λόγια. Εσύ δέχεσαι, εκείνος έρχεται, το σκηνικό είναι ιδανικό και γρήγορα καταλήγετε στο κρεβάτι. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν τον ξαναβλέπεις στο φως του ήλιου. Ναι, όλες οι προτάσεις που θα σου κάνει θα είναι αποκλειστικά για να βρεθείτε εντός κεκλεισμένων θυρών.

3. Είναι πληγωμένος. Πολύ πληγωμένος. Του φταίνε όλα. Ο εργοδότης στη δουλειά, η πίεση της καθημερινότητας, οι σκληροί γονείς του, ο άδικος κόσμος που δεν τον καταλαβαίνει, η άκαρδη πρώην του, αυτή που τον παράτησε, ενώ αυτός της έδωσε τον ουρανό με τ' άστρα και στο τέλος την παρακαλούσε γονατιστός να μην τον εγκαταλείψει. Το αγόρι είναι πληγωμένο. Κανένας δεν του φέρεται σωστά, κανείς δεν του δίνει αγάπη. Μήπως μπορείς εσύ να γίνεις η σανίδα σωτηρίας του; Σε δουλεύει, σου λέμε. Βάλ' το στα πόδια.

4. Σου ζητάει να βρεθείτε. Μέσω μηνυμάτων. Πάντα την τελευταία στιγμή. Όταν ένας άντρας σε βλέπει αποκλειστικά και μόνο για σεξ, δεν πρόκειται να μπει στον κόπο να κανονίσει κάτι μαζί σου εγκαίρως. Κι, άλλωστε, γιατί να το κάνει; Αν μπορείς, έχει καλώς. Αν δεν μπορείς, πάλι έχει καλώς, αφενός γιατί ενδεχομένως έχει κι άλλες επιλογές, αφετέρου γιατί κατά βάθος δεν τον απασχολεί καθόλου. Οπότε, αν θέλει να έρθει σπίτι σου, όπως είπαμε και στο σημάδι νούμερο 2, θα μπει στη διαδικασία να σου στείλει μήνυμα (πάντα μήνυμα κι όχι τηλέφωνο, μην παραγνωριστούμε κι όλας) αφού δύσει ο ήλιος. Ε, να δει πρώτα ο άνθρωπος το πρόγραμμα του, μην του τύχει τίποτα καλύτερο. Άσε που το βράδυ τα... κατώτερα ένστικτα μας χτυπάνε πάντα κόκκινο. Και έτσι είναι πιο δύσκολο να σου αντισταθεί. Προσπάθησε εσύ να μην κάνεις το ίδιο...

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά