Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΤΣΙ θα κάνεις τη σχέση σας καλύτερη (σε λιγότερο από 5 λεπτά)

7 τρικ που υπόσχονται ότι θα αποτρέψουν τις συγκρούσεις και θα ανάψουν τη φλόγα ξανά!


Φύλλις Νικολάου

Η αγάπη κρίνεται στις λεπτομέρειες -όπως και πολλά άλλα πράγματα! Από τις στατιστικές φαίνεται ότι είναι οι μικρές, διάφορες καθημερινές καταστάσεις που συντηρούν ή διαλύουν μια μακροχρόνια σχέση: το να συνεχίζεις να διασκεδάζεις με το σύντροφό σου, να επικοινωνείς μαζί του και, φυσικά, να τον νοιάζεσαι. Το ίδιο υποστηρίζουν πολλοί ειδικοί σύμβουλοι, ψυχολόγοι, αλλά και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Οπότε, ετοιμάσαμε για σένα μια λίστα από επτά σωτήρια για τη σχέση σου μυστικά επιβίωσης.

Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί: Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Personality and Social Psychology, τα ζευγάρια που απολαμβάνουν να πίνουν μαζί, αισθάνονται πιο δεμένα κι αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα στη σχέση τους σε σύγκριση με τα ζευγάρια που δεν πίνουν καθόλου ή πίνουν μόνο με τις παρέες τους. Για την ιστορία, ένα έως τρία ποτήρια αρκούν για να έρθετε πιο κοντά.

Βγάλ’ τα από πάνω σου: Το να υποκρίνεσαι ότι, πάντα, όλα πηγαίνουν τέλεια, είναι εξαιρετικά καταστρεπτικό για μια σχέση, επισημαίνουν οι ειδικοί σχέσεων. Οπότε, γκρίνιαξε του για οτιδήποτε σε ενοχλεί: το αφεντικό σου, τη μαμά σου, την κολλητή σου. Επειδή μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, θα αισθανθείτε αμέσως ότι έρχεστε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

Πλύνε του το αυτοκίνητο: Ή τα σκουπίδια ή πήγαινε σούπερ μάρκετ και, γενικά, ασχολήσου με ό,τι αποτελεί συνήθως δουλειά του. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις τι προσφέρει ο σύντροφός σου. Και βέβαια, ακόμα και η ελάχιστη προσφορά μπορεί να σε ανταμείψει με μια τεράστια αγκαλιά.

Φτιάξε του καφέ: Πρόκειται για μια μικρή αλλά σούπερ τρυφερή χειρονομία, που σίγουρα θα εκτιμήσει και σύντομα θα θελήσει να ανταποδώσει.

Κάντε.. μπάνιο: Δεν παίζει κανένα ρόλο πόσο πολυάσχολοι είστε! Κάθε ζευγάρι μπορεί να ξεκλέψει 5 λεπτά για να μοιραστεί το ντους, χωρίς απαραίτητα να ‘χετε στο νου σας ή να περιμένετε ότι θα προκύψει κάτι πιο... καυτό.

Ανταλλάξτε ένα παθιασμένο φιλί: Ή κι ένα προκλητικό χάδι σε δημόσιο χώρο. Θυμάσαι πόσο διεγερτικό ήταν το PDA όταν το έκανες στο Γυμνάσιο; Μεγαλώνοντας, είναι ακόμα περισσότερο.

Πες του το τελευταίο σέξι όνειρο που είδες: Το μυαλό είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό «φίλτρο». Από τη στιγμή που κάνεις έρωτα με τον ίδιο άνθρωπο χιλιάδες φορές, εναπόκειται κυρίως στην πνευματική σπίθα του για να σε ανάψει! 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή