Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φλερτάρει για τη σχέση σας

Οι ειδικοί αναλύουν το ερωτικό παιχνίδι και μας αποκαλύπτουν τα πάντα για τις προθέσεις των αντρών.


Φύλλις Νικολάου

Τα μάτια του δεν είναι μόνο ο «καθρέφτης της ψυχής του» αλλά και σημαντική ένδειξη του τρόπου που φλερτάρει. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κάνσας, ο τρόπος που φλερτάρει ένας άντρας σχετίζεται άμεσα με το είδος της σχέσης που επιθυμεί ιδανικά. Συγκεκριμένα:

*Το παιχνιδιάρικο φλερτ. Η άνεση με την οποία σε προσεγγίζει σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι για εκείνον το κέντρο του κόσμου. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις μιας και αυτός ο τύπος άντρα επιστρατεύει συχνά την γοητεία του για να σαγηνεύσει και άλλες γυναίκες προκειμένου να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του.
Τι θέλει από εσένα: Αν αποφασίσεις να ενδώσεις, ετοιμάσου για μία σχέση γεμάτη ερωτική ένταση και πάθος αλλά με (κοντινή) ημερομηνία λήξης. 

* Το ειλικρινές φλερτ. Αυτός ο τύπος άντρας δεν σκοπεύει να παίξει μαζί σου. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να κεντρίσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον σου μέσα από μία εκ βαθέων συζήτηση.
Τι θέλει από εσένα: Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να διαθέσεις χρόνο και να δείξεις υπομονή καθώς ο συγκεκριμένος τύπος άντρας δεν πρόκειται να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα χωρίς, προηγουμένως, να έχει πειστεί ότι ταιριάζετε. Αν, τελικά, περάσεις το τεστ και κάνει την πολυπόθητη κίνηση, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για μια σχέση που μπορεί να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση.

* Το κλασικό φλερτ. Το αγαπημένο είδος «φλερτ» των απανταχού παραδοσιακών αντρών που βλέπουν τον εαυτό τους ως «κυνηγό» και στους οποίους αρέσει να αντιμετωπίζουν τη γυναίκα ως «θήραμα». Με άλλα λόγια, αυτός είναι ο τύπος που κάνει πάντα την πρώτη κίνηση.
Τι θέλει από εσένα: Μπορεί η συμπεριφορά του να φαίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας και να σε υποψιάζει σχετικά με τις αληθινές προθέσεις του. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτός ο τύπος άντρα είναι απόλυτα μονογαμικός και επιθυμεί αποκλειστικά και μόνο τη δέσμευση.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη