Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φλερτάρει για τη σχέση σας

Οι ειδικοί αναλύουν το ερωτικό παιχνίδι και μας αποκαλύπτουν τα πάντα για τις προθέσεις των αντρών.


Φύλλις Νικολάου

Τα μάτια του δεν είναι μόνο ο «καθρέφτης της ψυχής του» αλλά και σημαντική ένδειξη του τρόπου που φλερτάρει. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κάνσας, ο τρόπος που φλερτάρει ένας άντρας σχετίζεται άμεσα με το είδος της σχέσης που επιθυμεί ιδανικά. Συγκεκριμένα:

*Το παιχνιδιάρικο φλερτ. Η άνεση με την οποία σε προσεγγίζει σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι για εκείνον το κέντρο του κόσμου. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις μιας και αυτός ο τύπος άντρα επιστρατεύει συχνά την γοητεία του για να σαγηνεύσει και άλλες γυναίκες προκειμένου να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του.
Τι θέλει από εσένα: Αν αποφασίσεις να ενδώσεις, ετοιμάσου για μία σχέση γεμάτη ερωτική ένταση και πάθος αλλά με (κοντινή) ημερομηνία λήξης. 

* Το ειλικρινές φλερτ. Αυτός ο τύπος άντρας δεν σκοπεύει να παίξει μαζί σου. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να κεντρίσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον σου μέσα από μία εκ βαθέων συζήτηση.
Τι θέλει από εσένα: Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να διαθέσεις χρόνο και να δείξεις υπομονή καθώς ο συγκεκριμένος τύπος άντρας δεν πρόκειται να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα χωρίς, προηγουμένως, να έχει πειστεί ότι ταιριάζετε. Αν, τελικά, περάσεις το τεστ και κάνει την πολυπόθητη κίνηση, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για μια σχέση που μπορεί να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση.

* Το κλασικό φλερτ. Το αγαπημένο είδος «φλερτ» των απανταχού παραδοσιακών αντρών που βλέπουν τον εαυτό τους ως «κυνηγό» και στους οποίους αρέσει να αντιμετωπίζουν τη γυναίκα ως «θήραμα». Με άλλα λόγια, αυτός είναι ο τύπος που κάνει πάντα την πρώτη κίνηση.
Τι θέλει από εσένα: Μπορεί η συμπεριφορά του να φαίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας και να σε υποψιάζει σχετικά με τις αληθινές προθέσεις του. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτός ο τύπος άντρα είναι απόλυτα μονογαμικός και επιθυμεί αποκλειστικά και μόνο τη δέσμευση.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.