Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Διάσημα μυστικά για να ξεπεράσεις τον χωρισμό

4 celebrities σου δείχνουν το δρόμο της ψυχικής ανάρρωσης.


Φύλλις Νικολάου

Το δράμα φύλο και κοινωνικό status δεν γνωρίζει. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους «κοινούς θνητούς (βλ. εμάς), έτσι και οι ωραίοι και διάσημοι ερωτεύονται, παντρεύονται, απιστούν και χωρίζουν. Ακόμα χειρότερο για τους «εκλεκτούς» του Χόλιγουντ: τα ερωτικά τερτίπια και ατοπήματά τους γίνονται γνωστά σε αληθινό χρόνο, καταναλώνονται δημόσια ενώ μένουν για μήνες και χρόνια «αποθηκευμένα» στη συλλογική μνήμη (όπως στην περίπτωση του απρόσμενου χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt). Τα καλά νέα για εμάς όμως είναι ότι ακριβώς επειδή οι σχέσεις τους είναι δημόσιες, οι celebrities έχουν συχνά τη διάθεση να μοιραστούν τις (ερωτικές) συμβουλές τους μαζί μας.

Αν λοιπόν, είπες πρόσφατα «Goodbye, my lover» στο μέχρι πρότινος άλλο σου μισό, δεν έχεις να διαβάσεις παρακάτω για να δεις τι σε συμβουλεύουν 4 διάσημες γυναίκες που ξέρουν καλά τι θα πει ερωτικός πόνος.

Μαθήματα χωρισμού από την Klhoé Kardashian

allyou_celebritybreakup_internal01.jpg

 
«Προσπάθησε να εστιάσεις τη σκέψη και την ενέργειά σου σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη και παραγωγική. Άλλωστε, όσο πιο “γεμάτη” είναι η ημέρα σου τόσο λιγότερο θα σκέφτεσαι τον πρώην σου. Κι αν η δουλειά δεν είναι αρκετή, προσπάθησε να περνάς όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τις φίλες και την οικογένειά σου».

Μαθήματα χωρισμού από την Taylor Swift

allyou_celebritybreakup_internal02.jpg

 «Το δυσκολότερο πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι οι μικρές κοινές σας συνήθειες - από τα βραδινά μηνύματα για καλυνύχτα μέχρι τα καθημερινά τηλεφωνήματα στα οποία συνήθιζες να του γκρινιάζεις για τη δουλειά. Για να αντέξεις τον χωρισμό σου, λοιπόν, πρέπει να δημιουργήσεις νέες συνήθειες: ξεκίνησε  γυμναστήριο, βγες έξω, ή οργάνωσε ένα ταξίδι με τις φίλες σου. Έτσι, θα αλλάξεις καθημερινότητα σου και θα αποκτήσεις νέες συνήθειες που δε θα σου θυμίζουν τον πρώην».

Μαθήματα χωρισμού από την Anne Hathaway

allyou_celebritybreakup_internal04.jpg
 
«Αυτό που έχω μάθει από τις δικές μου εμπειρίες είναι ότι δεν πρέπει να φοβάσαι αν θα ξαναπληγωθείς. Όλοι έχουμε περάσει όμορφες σχέσεις και κακούς χωρισμούς αλλά δεν ξέρεις πότε τι σε περιμένει στο μέλλον.»

Μαθήματα χωρισμού από την Jennifer Lopez

allyou_celebritybreakup_internal03.jpg
«Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τις σχέσεις μου; Να είμαι πάνω από όλα ο εαυτός μου. Πρέπει πρώτα να μάθεις να ζεις με εσένα προτού ξεκινήσεις μια οποιαδήποτε επόμενη σχέση. Οπότε αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και βρες τι είναι αυτό τελικά που αναζητάς σε έναν σύντροφο.»

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να υποστηρίξετε τη σύντροφό σας μετά τον τοκετό, ειδικά στη διαχείριση προκλήσεων ψυχικής υγείας

Πώς να καταλάβετε τα συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης και πώς να προσφέρετε βοήθεια στη νέα μαμά αν είστε ο σύντροφός της

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί ενώ φαίνεται να του αρέσεις, δεν κάνει κίνηση;

Δέκα πιθανές εξηγήσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό κάποιου που νομίζεις ότι του αρέσεις αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλία

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα όσα θες να ξέρεις για την καρδιά και το μυαλό του άντρα Ιχθύ

Ευαίσθητος και ονειροπόλος, ο Ιχθύς είναι ίσως ο πιο ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Yellow butter – το πιο βουτυρένιο χρώμα φοριέται παντού

Ουδέτερο, ανοιξιάτικο, φωτεινό, είναι εδώ και σου πάει!

CELEBS

Κατρίνα Τσάνταλη – Ανδρέας Βούλγαρης: Έγιναν γονείς!

Η εγκυμοσύνη της ήταν κρυφή μέχρι την τελευταία στιγμή!