Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το συγκινητικό δώρο διαζυγίου που έγινε viral

Μια γλυκιά κίνηση, στο τέλος ενός γάμου που κράτησε 19 χρόνια, είναι αρκετή για να αποδείξει ότι η αγάπη δε σβήνει με το τέλος ενός γάμου.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Πως είναι να χωρίζεις μετά από 19 χρόνια γάμου; Ακόμα και αν δεν το έχεις ζήσει, μπορείς να υποθέσεις: δύσκολο. Ωστόσο, οι χωρισμοί είναι μέσα στη ζωή και δε χρειάζεται να ακολουθούνται από κινήσεις μίσους και κακίας. Κάθε άλλο, μπορούν να είναι ειλικρινείς και να συνοδεύονται από αγάπη. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει και μια κίνηση που έκανε ένας άντρας στη γυναίκα του, τη μέρα που και με τη βούλα ξεκίνησαν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Ο Jason, συνήθιζε όσο ήταν παντρεμένος με τη γυναίκα του, να της στέλνει λουλούδια στις μέρες που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Η συνήθεια αυτή, δεν κόπηκε μαχαίρι ούτε όταν αποφάσισαν να χωρίσουν. Έτσι, ακόμα και τη μέρα που έληξε επίσημα ο γάμος του, δεν έκανε τίποτα διαφορετικό. Της έστειλε μια ανθοδέσμη γράφοντας "Always Gonna Be You". 

https://twitter.com/shorrtstackkk/status/794273025625468928/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία με αυτό το απρόσμενο δώρο και η κόρη της, Morgan, μοιράστηκε το κολάζ στο διαδίκτυο, εμφανώς συγκινημένη. Όπως εξήγησε, το μήνυμα που συνόδευε τα λουλούδια ήταν από τους στίχους του τραγουδιού που το ζευγάρι χόρεψε την ημέρα του γάμου του. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=y6qQnlvULdw

"Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι το να παίρνεις διαζύγιο δε σημαίνει ότι δεν αγαπάς και δε νοιάζεσαι τον άλλον, στο βαθμό που το έκανες όταν ήσουν παντρεμένος" είπε η Morgan στη Huffington Post.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα