Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 πρωτότυπα δώρα για εκείνον

Σπας το κεφάλι σου για να βρεις τι δώρο θα του κάνεις; Μην ανησυχείς- σου έχουμε 7 λύσεις στον πιο «σκληρό» γρίφο των γιορτών.


Φύλλις Νικολάου

Σου είναι δύσκολο να μπεις σε μυαλό του καλού σου και να αποφασίσεις τι δώρο να του πάρεις; Η αλήθεια είναι ότι να αγοράσουμε ένα ωραίο και πρωτότυπο δώρο για το άλλο μας μισό συχνά μας δυσκολεύει. Και αυτό γιατί οι περισσότερες από εμάς έχουμε την εντύπωση ότι οι επιλογές για αντρικά δώρα είναι σημαντικά περιορισμένες σε αντίθεση με εκείνες για το γυναικείο φύλο.

Για να σε βοηθήσουμε, σου προτείνουμε τα πιο δημιουργικά, πρωτότυπα και «διαφορετικά» δώρα για το άλλο σου μισό με αφορμή τη νέα χρονιά.

#1. Παπιγιόν. Για τον αγαπημένο σου σύντροφο, ένα όμορφο ριγέ παπιγιόν σε εορταστικά χρώματα (θα) είναι το ιδανικό δώρο – ειδικά αν προσέχει το στυλ του.

#2. Ακουστικά. Ένα ζευγάρι ακουστικά καλής ποιότητας θα του χρησιμεύσου παντού: με αυτά θα ακούει την αγαπημένη του μουσική στο μετρό για τη δουλειά, και το γυμναστήριο και –κυρίως– θα τα φοράει για να παίζει το αγαπημένο του videogame… αθόρυβα και χωρίς να σε ενοχλεί.

3#. Κασκόλ. Κάθε άντρας χρειάζεται λίγο χρώμα στις πιο «επίσημες» εμφανίσεις του. Και ένα καρό κασκόλ (ή φουλάρι) γύρω από το λαιμό του καλού σου, είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά!

#4. Λάδι ξυρίσματος. Σε ενοχλεί που κάθε φορά που τον φιλάς νιώθεις σαν να έπεσες.... σε βάτο με αγκάθια; Το ξύρισμα, μάλιστα, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός της επιδερμίδας του (και της δικής σου) αλλά με ένα ειδικό λάδι, η ενυδάτωση θα είνα σίγουρη.

#5. Δερμάτινη θήκη-πορτοφόλι. Η πιο πρωτότυπη εκδοχή ενός αντρικού πορτοφολιού, είναι μια διακριτική δερμάτινη θήκη που χωράει τα απολύτως απαραίτητα (βλ.χαρτονομίσματα και κάρτες)

#6. Μίνι σετ εργαλείων. Του αρέσει να ασχολείται με δουλειές του σπιτιού ή λατρεύει τιs DIY κατασκευές; Ένα μίνι σετ με τα βασικά εργαλεία θα του είναι απολύτως απαραίτητο.

#7. Καθαριστικό για αθλητικά παπουτσιά.  Όλοι οι άντρες έχουν παραπάνω από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στην ντουλάπα τους. Για να τα κρατάει πάντα καθαρά η λύση βρίσκεται στο δώρο σου: ένα ειδικό καθαριστικό για τα αγαπημένα του sneakers.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν