Τελικά πόσο σπάνιο είναι να ερωτεύεσαι τον συνάδελφο σου;

Χτυποκάρδια στα... γραφεία!

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Ναι, σε σένα μιλάω. Μην κοκκινίζεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Το φλερτ στο γραφείο είναι τόσο κοινό όσο η βαρεμάρα της Δευτέρας στη δουλειά.

Και ενώ το 100% των εργαζομένων πλήττει αφόρητα τις Δευτέρες, οι μισοί από αυτούς λένε ότι έχουν ζήσει τουλάχιστον μία εμπειρία εργασιακού φλερτ. Λογικό. Είσαι στη δουλειά σχεδόν όλη μέρα. Είσαι και κοινωνικό πλάσμα. Τι πιο αναμενόμενο και τρυφερό από το να αναπτύσσεις στενές σχέσεις με τους συναδέλφους σου; 

Βέβαια, το τι εννοεί ο καθένας λέγοντας «στενές σχέσεις» είναι σχετικό. Μιλάμε για φιλία, για φλερτ, για σεξουαλική επαφή ή για μια σταθερή σχέση; (Δεν μιλάμε για τους παντρεμένους- εσείς μείνετε απ’ έξω, θα σας τα πούμε σε άλλο θέμα. Αναφερόμαστε στους ελεύθερους και ωραίους.)

Σύμφωνα με έρευνα, το 51% των εργαζόμενων έχουν ζήσει ένα ρομάντζο στο γραφείο κάποια στιγμή της καριέρας τους ενώ ένα 29% πιστεύει ότι δεν είναι κατακριτέο.  Το 23% (1 στους 4!) παραδέχτηκε ότι είχε μια τέτοια σχέση τον προηγούμενο χρόνο ενώ το 20% από αυτούς την εξέλιξε σε σταθερή σχέση. 

Μήπως άδικα ψάχνεσαι στα apps γνωριμιών, στα social media και στα μπαρ; Για ξανακοίτα πιο προσεκτικά τον υπεύθυνο λογιστηρίου...  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares