Είμαι ερωτευμένη αλλά δεν θέλω να το γιορτάσω σήμερα!

Γιατί κάποιοι δεν ανάβουν κεράκι στον άγιο Βαλεντίνο.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μεγάλη η χάρη του, κυριολεκτικά! Κι όμως κάθε χρόνο τέτοια μέρα σου σπάνε τα νεύρα. Δεν την έχεις χωνέψει με τίποτα αυτή τη γλυκανάλατη γιορτή.

Κι όμως, είσαι ερωτευμένη. Το ξέρεις. Το νιώθεις κάθε πρωί που ξυπνάς. Στο λέει η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς. Η ζωή σου είναι φωτεινή, λαμπερή και εσύ απλά πετάς μερικά εκατοστά πάνω από τη γη. 

Γιατί να το γιορτάσεις αυτή τη συγκεκριμένη μέρα που όλοι, ερωτευμένοι και μη, εκδηλώνουν μαζικά την αγάπη τους με λουλουδάκια, σοκολατάκια, αρκουδάκια; 

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να γιορτάζει τη Μέρα των Ερωτευμένων, ούτε καν τη μέρα της γιορτής του. 

Μια παγκόσμια ημέρα πάντα έρχεται να μεγεθύνει τα συναισθήματα. Για τους χωρισμένους είναι μια μέρα που θα βυθίσει ακόμα περισσότερο το μαχαίρι στην πληγή. Για τους ερωτευμένους μια ακόμα αφορμή να φωνάξουν δυνατά το Σ’ αγαπώ. Για τους χρόνια μαζί, μια ευκαιρία να θυμηθούν το παρελθόν και να εκτιμήσουν το δέσιμο, την αγάπη, την κοινή πορεία. 

Για σένα που όλα αυτά είναι περιττά, απλά αγνόησέ τα. Μην εγκλωβίζεσαι σε πρέπει και σε παγκόσμιες γιορτές. Αρκεί να θυμάσαι να εκδηλώνεις τον έρωτά σου χωρίς αφορμή, έτσι απλά, γιατί είσαι ερωτευμένη. 

Και άσε τους άλλους να ζήσουν τη μέρα όπως θέλουν. Εξάλλου, όταν είσαι αληθινά ερωτευμένος οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν, σωστά;
   
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares