Είναι πραγματικά κολλητός ή μήπως κολλημένος μαζί σου; - AllYou.gr

Search

 

Είναι πραγματικά κολλητός ή μήπως κολλημένος μαζί σου;

Πώς μας βλέπουν οι άντρες σύμφωνα με έρευνα.

28 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Δεν συζητάμε για το γνωστό «ας μείνουμε δυο καλοί φίλοι», φράση-δηλητήριο την ώρα του χωρισμού. Γιατί μπορεί να τον αγαπάς και μετά το αντίο, φίλοι όμως δεν μπορείτε να γίνετε. Ξεκάθαρα.

Μιλάμε για ορίτζιναλ φιλικές σχέσεις με το άλλο φύλο. Και φυσικά μια γυναίκα μπορεί να είναι φίλη με έναν άντρα, θα μου πεις. Προς να το αμφισβητήσει;

Ένας άντρας όμως μπορεί να είναι απλά και μόνο φίλος με μια γυναίκα; Εδώ σε θέλω. Μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού του σιγοβράζει η ερωτική επιθυμία; Μήπως τρώτε σουβλάκια και εκείνος ονειρεύεται κρεβάτια;

Τους αδικώ λέτε, ε; Ίσως. Πάντως σύμφωνα με μια έρευνα, έτσι έχουν τα πράγματα, θέλουμε να το δεχτούμε ή όχι. Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν ερεύνησαν τον βαθμό ερωτικής έλξης μεταξύ φίλων. 

Και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα δεν νιώθει καθόλου ερωτικά με έναν άντρα που θεωρεί απλά φίλο της, ενώ ένας άντρας είναι πιθανότερο να σκέφτεται πιο ερωτικά για μια φίλη του. 

Στο χάλασα; Βλέπεις αλλιώς τώρα τον κολλητό σου; Κάνεις δεύτερες σκέψεις; Μην χαλιέσαι, σκέψου ότι όπως στους κανόνες, έτσι και στις έρευνες, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.  
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πώς να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου...

Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες!

Πως θα καταλάβεις αν του αρέσεις

To all you εφημερεύει και σου δίνει τη λύση!