Μήπως είμαστε παραπάνω από φίλοι;

Είμαστε κάτι περισσότερο από φίλοι και κάτι λιγότερο από ζευγάρι. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αναρωτιέσαι αν είστε κάτι παραπάνω από φίλοι; 4 τρόποι για να το... προχωρήσεις! 

Αν είσαι γύρω στα τριάντα και single, νομίζω πως αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τους φίλους σου με... άλλο μάτι. Ας εστιάσουμε λοιπόν σε αυτόν που σου τραβάει περισσότερο την προσοχή.

Πάντα είχατε μια επαφή, αλλά οι περιστάσεις και ο σωστός χρόνος δεν συνέπιπταν. Δεν σκεφτόσουν ποτέ να βγεις με κάποιον συνάδελφο ως τώρα ή είχες μια σχέση, που όμως έληξε άδοξα και απρόοπτα και δε σου επέτρεπε να δεις άλλον άντρα ερωτικά.

Κάτι λιγότερο από ζευγάρι

Και τώρα; Κάθεσαι μαζί με το φίλο σου στο bar και συζητάτε για τις αποτυχημένες σας σχέσεις, όντας single και οι δυο. Περίεργο συναίσθημα, μιας και μέσα σου αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο κοιτώντας τον, αφού μοιράζεστε μια κοινή εμπειρία που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά. 

Είστε πλέον στο στάδιο εξόδου από τα όρια της φιλίας. Είστε κάτι παραπάνω από φίλοι και κάτι λιγότερο από ζευγάρι.

Λογικό να ανησυχείς μήπως χαλάσεις αυτή τη μακροχρόνια σχέση, αλλά υπάρχει τρόπος να το προχωρείς, να μπεις στο «ψητό» διακριτικά και χωρίς να τον τρομάξεις. 

Μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν:

1. Βρες κοινή γραμμή πλεύσης.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Να είσαι ειλικρινής από την αρχή και να αντιληφθείς αυτά που εκείνος σκέφτεται για εσένα. Αν προσπαθήσετε για κάτι κοινό, ίσως υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, διαφορετικά αποκλείεις τουλάχιστον την περίπτωση δυσαρέσκειας.

2. Open up, δηλαδή αφέσου ελεύθερη.

Μίλα για τις σκέψεις, τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τα αισθήματα σου. Γίνε λίγο "ευάλωτη"  απέναντί του.

3. Δημιούργησε κλίμα οικειότητας.

Ντύσου, στολίσου και απόλαυσε ένα αληθινό ραντεβού, ακόμα κι αν δεν το έχετε προσχεδιάσει. Πλησίασε τον, γίνε ρομαντική, πιάσε του το χέρι ή πέσε στην αγκαλιά του. Δείξε του τρυφερότητα, εν ολίγοις, αλλά με πιο μετρημένη συμπεριφορά.

4. Η χημεία είναι το παν.

Από τη στιγμή που η σχέση σας δοκιμάστηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε φιλικό επίπεδο, αποδεικνύεται πως επικοινωνιακά τουλάχιστον έχετε ταιριάξει. Όσο αφορά στη χημεία της σωματικής επαφής όμως, καλό θα ήταν, να κάνεις λίγη υπομονή και να μην πιέσετε ιδιαίτερα τις καταστάσεις από την πρώτη στιγμή. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares