5 λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι έναν gay φίλο!

Gay affair. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ακόμα κι αν δε σου έχει συμβεί έως τώρα, σίγουρα θα βρεθεί εκείνος ο άνθρωπος που θα σου σταθεί σε όλες τις εύκολες και δυσάρεστες στιγμές και μάλιστα χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Στο μυαλό σου φέρνεις μάλλον κάποιον συγγενή ή την καλύτερη σου φίλη. Πώς θα σου φαινόταν όμως αν καταργούσαμε το μύθο και έβαζες έναν gay στη ζωή σου;

Στην πραγματικότητα, κάθε γυναίκα χρειάζεται έναν gay best friend, ώστε να έρθει σε ισορροπία με τον ίδιο της τον εαυτό. Πώς εξηγείται το παραπάνω; Οι gay ως αξιόπιστοι φίλοι, βοηθούν στην αντιστάθμιση της απογοήτευσης που παίρνεις από τον άδικο κόσμο γύρω σου. Συν ότι έχουν τρομερή αντοχή και κυρίως υπομονή, ώστε τα βγάζουν άνετα πέρα με την αλλόκοτη γυναικεία διάθεση και τα νεύρα, που οφείλονται στις ορμόνες. 

Τσακώθηκες με την κολλητή σου; Είναι εκεί! Σου μίλησε άσχημα ο σύντροφος σου και δεν ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις; Είναι εκεί! Χώρισες με τον χειρότερο τρόπο και δεν μπορείς να σταματήσεις τα μαύρα σου δάκρυα; Είναι εκεί! Θέλεις να περάσεις τις πιο ονειρεμένες και ρομαντικές διακοπές; Είναι 100% εκεί! 

Στα θετικά αυτής της σχέσης θα βάλω το θαυμασμό και την εκτίμηση που μας δείχνουν. Ναι, είναι γεγονός πως εμείς οι γυναίκες, θεωρούμε τους gay ζηλιάρηδες. Αυτή τους η «ζήλεια» δεν είναι παρά θαυμασμός για ένα και μόνο στοιχείο της γυναικείας φύσης: την ικανότητα που έχουμε, να κάνουμε έναν άντρα να λιώνει στα πόδια μας. 

Δε σου αρκούν όλα αυτά; Να λοιπόν ένας ακόμα λόγος να τους αγαπήσεις. Μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες που σχετίζονται με την εξωτερική εμφάνιση. Όσες ώρες περνάς εσύ μπροστά στον καθρέφτη σου, άλλες τόσες περνά κι ένας ομοφυλόφιλος, λόγω της προσπάθειάς του να γίνει αρεστός και αποδεκτός. Καθόλου παράλογο, αν σκεφτείς πως κι εσύ ως γυναίκα κάνεις το ίδιο. Άλλωστε και ο ίδιος θα σου εξομολογηθεί, ότι σε θέλει πάντοτε κοκέτα, ενώ θα σε ενθαρρύνει να παραμείνεις ο εαυτός σου σε κάθε περίπτωση. Είναι ο άνθρωπος, που θα σου κάνει τα ωραιότερα κομπλιμέντα και θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι θεωρεί αντιαισθητικό επάνω σου, με σκοπό να το βελτιώσεις.  

Αναλογιζόμενη τα όσα έχω κερδίσει και εγώ από τον καλύτερο μου φίλο, θα σου έλεγα, πως αντί να στέκεσαι επιφυλακτικά απέναντι σε έναν τέτοιο τύπο, αγκάλιασε τον και βαλ’ τον στη ζωή σου, όσο πιο σύντομα μπορείς 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares