Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε απατάει με την οθόνη του

Πού πήγαν οι άντρες που ξενοκοιτούσαν;



Μην βιάζεσαι να κράξεις, προφανώς και ειρωνεύομαι με τον υπότιτλο. Γιατί όλες μας θέλουμε το έτερον ήμισυ να μας κοιτάει στα μάτια, είτε του μιλάμε είτε μιλάμε με τη σιωπή μας. Δεν είναι μόνο θέμα σχέσης, είναι και θέμα ευγένειας, βρε αδερφέ.

Προσωπικά, σπάνια το έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα της αποκλειστικής οπτικής επαφής. Ο σύντροφός μου είχε πάντα αυξημένη την ικανότητα της περιφερειακής όρασης, σαν κατάλοιπο από το ομαδικό σπορ που έπαιζε χρόνια. 

Αυτό σημαίνει ότι όταν του μιλούσα εκείνος μπορεί να κοιτούσε αλλού. Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά. Άκουγε όμως, πάντα. Δεν μπορώ να πω. Και απαντούσε κιόλας. Α, να τα λέμε, δεν είναι και δεδομένα. 

Τώρα πια κάνει αυτό που κάνουν όλοι. Κοιτάει το κινητό του. Μπας και έρθει καμιά ειδοποίηση, κανένα μέηλ από τη δουλειά ή μήπως πόσα λάικς έκανε η φωτό που ανέβασε;

Εμένα προσωπικά εντύπωση πια δεν μου κάνει. Και αν σε σένα σπάει τα νεύρα και νομίζεις ότι εκείνος προτιμά να χαζεύει τον λογαριασμό καλλίπυγων κυριών στα σόσιαλ μίντια και το θεωρείς αυτό ένα είδος απιστίας, ε, σκέψου πόσες φορές «απίστησες» και εσύ πίσω από την πλάτη του. 

Σοβαρά όμως, τώρα, εάν ειλικρινά σε ενοχλεί, που λογικό είναι, απλά πες του το. Μπορεί απλά να το κάνει χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Στην τελική στείλτου ένα dm – θα το δει σίγουρα. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα