Σε αυτό το δωμάτιο φουντώνουν οι τσακωμοί

Αν σκέφτηκες κρεβατοκάμαρα, μόλις έχασες

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πού μπορεί να τσακωθεί ένα ζευγάρι; Οκ, παντού. Θέληση να υπάρχει, παιδιά, και χώρος βρίσκεται. Θες στο αμάξι, θες καταμεσίς του δρόμου, θες στο σπίτι φίλων, όλες οι τοποθεσίες είναι πιθανές για να κάνεις check in και να ενημερώσεις το κοινό σου ότι "ο Μήτσος και η Άννα νιώθουν έξαλλοι στην τοποθεσία τάδε". Μια χαρά.

Μια βρετανική όμως έρευνα μας ενημερώνει ότι οι περισσότερες αιτίες τσακωμού προκύπτουν σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού, και αυτό είναι το μπάνιο. 

Και λογικά θα σκεφτείς, ότι φυσικά θα του βάλεις τις φωνές γιατί κάθεται στην τουαλέτα με τις ώρες παίζοντας στο τάμπλετ το πρωί ενώ εσύ πρέπει να ετοιμαστείς για τη δουλειά.

Ή αναμενόμενο είναι να τα παίρνει εκείνος όταν κάνεις κατάληψη στο μπάνιο για να δοκιμάσεις και τα τρία ουάου μακιγιάζ που είδες σε beauty tutorial. Όχι πάντα με τεράστια επιτυχία, αλλά να μην τα δοκιμάσεις, να μην βγάλεις και μερικές bathroom selfies;

Κι όμως, οι Βρετανοί ερευνητές άλλα μας λένε. Αφού ρώτησαν ζευγάρια τι είναι αυτό που τους ξενερώνει στον σύντροφό τους, εκείνοι απάντησαν ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα και συγκεκριμένα στον χώρο του μπάνιου.

Πέρα από το γνωστό καπάκι της τουαλέτας, τα πεταμένα ρούχα, τα βρώμικα σιφόνια και τα κομμένα νύχια στο πάτωμα μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο έξαλλο. 

Λογικό. Δηλαδή έπρεπε να γίνει έρευνα για να το μάθουμε; Συγγνώμη κιόλας. 

Κορίτσια και αγόρια, η συμβουλή μου είναι: Μείνετε καθαροί σε όλο το σπίτι και κάντε βρώμικο σεξ. Διαφωνεί κανείς; About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares