Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 σημάδια πως δεν σε θέλει και τόσο

Είστε μαζί, αλλά για πόσο;



Τον ήθελες από την πρώτη στιγμή που τον είδες. Κάτι μέσα σου σού έλεγε ότι αυτός είναι ο άντρας των ονείρων σου, το άλλο σου μισό. Και πολύ γρήγορα γίνατε ζευγάρι.

Ένιωθε έτσι όμως και εκείνος; Είναι η σχέση σας τόσο σημαντική; Εάν παρουσιάζει κάποια από τις παρακάτω συμπεριφορές, ίσως δεν σε ποθεί όσο εσύ εκείνον:

1. Τι μηνύματα του στέλνεις, τι εκπλήξεις του κάνεις, τι φιλάκια του δίνεις, εκείνος εκεί, σκέτος βράχος. Θα μου πεις, οκ, δεν είναι και τόσο εκδηλωτικός, και τι έγινε; Δεν είναι έτσι. Στην αρχή μιας σχέσης όσο στρείδι και αν είναι ο άλλος θα δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Γιατί εάν δεν το δείξει τότε, πότε;

2. Δεν σου λέει σ’ αγαπώ. Ούτε το γράφει σε κάποιον τοίχο. Ούτε το ζωγραφίζει, ούτε σημειωματάκι στο ψυγείο που λέει ο λόγος. Εσύ όμως του το είπες από την πρώτη στιγμή που το ένιωσες. 

3. Είναι μέσα στην γκρίνια για το καθετί και φυσικά αναφέρομαι στο καθετί που κάνεις εσύ. Αντί δηλαδή να του παραπονιέσαι εσύ για όλα τα παραπάνω, θέλει να βγει και από πάνω. Μήπως αυτή η γκρίνια κάτι θέλει να σου πει, απλά εσύ είσαι τόσο τυφλωμένη από έρωτα που δεν το καταλαβαίνεις;

Πολλές φορές παραμένουμε σε μια σχέση που μας πληγώνει και μας στεναχωρεί. Και αυτό γιατί μάθαμε από τα παιδικά μας χρόνια, από την οικογένειά μας, ότι αυτές οι σχέσεις μας αξίζουν. 

Τι λες εάν έκανες μια νέα αρχή στη ζωή σου; Κάντου την έκπληξη και πες του αντίο. Φεύγω, πες του, πάω να βρω τον εαυτό μου.   


 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!