Σκέφτομαι τον πρώην μου

Σκέφτεσαι τον πρώην σου; Παντρεμένη ή μη; Σου έχουμε τις απαντήσεις

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Χωρίσατε και ήσουν έξαλλη. Δεν σταμάτησες να μιλάς για αυτόν στις φίλες σου, δεν σταμάτησες να μιλάς για αυτόν ακόμα και όταν γνώρισες μια νέα αγάπη. 

Τα χρόνια πέρασαν, η νέα σου σχέση πάει μια χαρά, και σκέφτεσαι πια να ωριμάσεις και να μην κρατάς κακία στον πρώην σου.

Εξάλλου εάν ο πρώην δεν ήταν αυτό που ήταν, πώς θα είχες γνωρίσει τον νυν; Κακά τα ψέματα, σε κάποιους πρώην οφείλουμε μεγάλο μερίδιο της ευτυχίας μας. 

Σκέφτεσαι λοιπόν τον πρώην σου και έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένη. Υπάρχουν όμως κάποια λάθη του που δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις και να συγχωρήσεις ποτέ:

1. Σε χώρισε μέσα από sms

Δηλαδή δεν είναι μόνο το ότι σε χώρισε αλλά και ο ανέντιμος τρόπος τον οποίο επέλεξε να το κάνει. Αυτό δεν συγχωρείται. Περίμενες τουλάχιστον μια τελευταία κουβέντα μεταξύ σας, και έναν καλό λόγο.

2. Σε απάτησε με την κολλητή σου

Και δεν μιλάμε για πολυετή σχέση με φθορά και τα γνωστά. Μιλάμε όταν πήγε με την καλύτερή σου φίλη την εποχή που εσύ νόμιζες ότι πιο ερωτευμένοι δεν θα μπορούσατε να γίνετε.

3. Ήταν παντρεμένος και στο έκρυψε

Εντάξει, κύριε, είσαι παντρεμένος, έχεις και παιδιά. Και ψάχνεσαι για μια περιπέτεια. Δεν μπορείς να μας το πεις; Μας ρωτάς εμάς εάν θέλουμε να πηγαίνουμε με παντρεμένους; Κατ’ εξακολούθηση ψεύτης. Ασυγχώρετος. 
  


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares