Παντόφλο Valentino

Αν ο σύντροφός σου είναι μεγάλος μούχλας, join the club… 

Τζίνα Σπάρτακου


Ο καιρός ανοίγει κι εκείνος είναι όλη μέρα με το τηλεκοντρόλ και το tablet στο χέρι; Δεν του αρέσει καμία παρέα, καμία ιδέα, καμία παραλία, για να τον βγάλεις από το σπίτι πρέπει να καλέσεις γερανό; Με λίγα λόγια ζείτε το ένδοξο έπος της παντόφλας;

Τι μπορεί να φταίει και πώς θα τον ξεκουνήσεις; 

Μπορεί το πρόβλημα να είναι το οικονομικό και να μην θέλει να σου το δείξει.

Στις εποχές που διανύουμε είναι πολύ πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος των εξόδων. Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να επιλέγεις απλά πράγματα και low budget ιδέες διασκέδασης και να μην τον αγχώνεις. Επίσης μπορείς να του προτείνεις να κεράσεις εσύ στην επόμενη έξοδό σας.

Μπορεί να περνάει μια δύσκολη φάση στη ζωή του

Αν δεν βρίσκει τη δουλειά που θέλει, αν τα επαγγελματικά του έχουν βαλτώσει, αν υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα, μπορεί η διάθεσἠ του για εξόδους να είναι πεσμένη. Κι εδώ η μόνη λύση είναι η χαλαρή, ειλικρινής συζήτηση και η κατανόηση. Αν δεν εξωτερικεύεται προσπάθησε να καταλάβεις τι τον απασχολεί και να σταθείς δίπλα του.

pantoflomesa.jpg

Έχει βαρύνει, γιατί έχει απλά έχει βαρύνει

Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και σε εμάς τις γυναίκες. Όταν πάρουμε μερικά κιλάκια, ή δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε την ρίζα ή να κάνουμε ένα ωραίο μανικιούρ, αποφεύγουμε τα καλέσματα και τις εξόδους λόγω ανασφάλειας. Σκούντηξέ τον να ξεκινήσετε μαζί διατροφή και καθημερινό περπάτημα. Θα τα χάσει…

Κάτι τον ενοχλεί στις παρέες σας

Μπορεί να είναι ένας εν δυνάμει αντίζηλος, ένας φίλος που είναι πιο πετυχημένος επαγγελματικά και δίπλα του αισθάνεται λίγος, μπορεί να νιώθει οτι δεν έχει τίποτε να πει με αυτή την παρέα… χίλια δύο μπορεί να τον ενοχλούν. Αν δεν το παραδέχεται πρέπει να τον βοηθήσεις να ανοιχτεί.

Στην αρχή δεν έμπαινε μέσα και τώρα δεν βγαίνει

Σύνηθες σύμπτωμα των πολύχρονων σχέσεων, οι άνθρωποι να χάνουν σιγά σιγά το ενδιαφέρον τους, να κλείνονται στο σπίτι και στον εαυτό τους, να μην βρίσκουν πια ενδιαφέρον στην κοινή ζωή και στις κοινές εξόδους. Αν ο σύντροφός σου πετάει τη σκούφια του να βγει με τους φίλους του, αλλά μαζί σου δεν θέλει να κανονίσει ούτε σινεμά, τότε πρέπει να μιλήσετε με θάρρος και μεγάλη ειλικρίνεια για το πώς μπορείτε να το σώσετε! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares