Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι κόλπα έκανε η Αμάλ και τον έριξε;

Πολλά και διάφορα… 


Νανά Χατζή

Αν νομίζεις οτι το οχυρό Kλούνεϊ, έπεσε έτσι χωρίς στρατηγική, απατατάσαι…. Κατ᾽αρχήν η Αμαλία δεν είναι κανένα Αμερικανάκι που θα κάτσει με σταυρωμένο χέρι. Ως Λιβανέζα, έχει το dna του Φοίνικα έμπορου καταφερτζή και όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, μετά σίγουρα θα το βάλει και στο κρεβάτι της.

 

Το πλάνο Τζόρτζ Κλούνεϊ περιελάμβανε τα εξής βήματα:

amalena.jpg

Έκανε μια πάρα πολύ έξυπνη κίνηση για να πετύχει να πάρει το mail του και ν’ αρχίσει  η επικοινωνία τους:

η συνάντησή τους έγινε τυχαία, όταν ένα φίλος που ήταν καλεσμένος στο σπίτι του Τζόρτζ στη λίμνη Κόμο, τον ρώτησε αν μπορεί να φέρει και μια φίλη του μαζί. Κατά τύχη ήταν στην παρέα και οι γονείς του Κλούνεϊ. Όταν το βράδυ τελείωσε, εκείνη μάλλον είχε ήδη καταστρώσει το πλάνο στο μυαλό της. Έτσι απλά του ζήτησε το mail του, για να του στείλει τις φωτογραφίες που έβγαλαν με τους γονείς του. Ούτε να του την πέσει, ούτε να φανεί οτι ζητάει το τηλέφωνό του. Μετά εκείνος απάντησε στο mail της κι εκεί αρχίσαν όλα…

 

Τον άφησε να πιστεύει οτι τον βλέπει απλά φιλικά: τα mail πήγαιναν κι ερχόταν. Μετά ξεκίνησαν να βλέπονται μυστικά στο Λονδίνο. Και ενώ εκείνη καιγόταν από αγωνία - σε συνέντευξη της έχει αποκαλύψει οτι όταν άρχισαν να ψιλοβγαίνουν δεν μπορούσε μετά να κλείσει μάτι - κατάφερε να τον πείσει οτι δεν κάνει κρα και οτι βγαίνουν φιλικά.

 

amaldio.jpg

Διαθέτει εξτρίμ δόσεις αυτοπεποίθησης: αυτό μπορεί να προέρχεται από την καταξίωση που της έχει προσφέρει η δουλειά της, να της το έχουν καλλιεργήσει οι γονείς της, ή απλά να θεωρεί οτι είναι πολύ όμορφη και σπουδαία. Και μπορεί εκείνος να είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου, αλλά η τεράστια αυτοπεποίθηση της, την βοήθησε να πιστέψει οτι είναι αντάξιά του.

Κι αυτό το λέμε, γιατί μπορεί μια γυναίκα να έχει όλα τα προσόντα, αλλά αν δεν το γνωρίζει και δεν ξέρει την αξία της, δεν μπορεί να κάνει βήμα.

 

Τον έκανε να πιστεύει οτι μπορεί να της πέφτει και λίγο μεγαλούτσικος: και ναι, αυτό το έχει πει ο ίδιος ο Κλούνεϊ σε συνέντευξή του. Άρα όσο κούκλος, όσο θεός κι αν είναι ο άντρας που έχουμε βάλει στο μάτι, όχι απλά δεν του το δείχνουμε, αλλά φροντίζουμε να του ψαλιδίσουμε και λίγο τα φτερά. Λίγο…

 

Πρώτα διέγνωσε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του και μετά εκφράστηκε η ίδια: τι να πω γι αυτό το κορίτσι, ούτε ο στρατηγός Πάτον* δεν θα πετύχαινε τέτοια νίκη!

 

Τέλος πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο, καθώς όλο αυτό, το κάνει χωρίς να γίνεται φτηνή ή χυδαία,  καταφέρνοντας να παραμένει ατσαλάκωτη…

 

*  Τζόρτζ Σμιθ Πάτον, Αμερικάνος στρατηγός από τους πλέον ικανούς του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, γνωστός και ως θρύλος της Νορμανδίας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.