Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Mόνη το Σαββατοκύριακο;

Αν είσαι έτοιμη να μιζερέψεις, ένα σου λέμε: ποιός τη χάρη σου! 


Νανά Χατζή

Αν η θέα ενός ζευγαριού που περνάει μπροστά σου κολλημένο και σφιχταγκαλιασμένο πάνω σε μια γυαλισμένη βέσπα σου λυγίζει τα γόνατα… Αν όπου και να κοιτάξεις βλέπεις ζευγάρια να χαχανίζουν, να φιλιούνται και να περνάνε καλά, πρέπει να σου πούμε τα εξής:

Αυτά τα ζευγάρια που τώρα βλέπεις αυτοκόλλητα, μόλις συζήσουν, παντρευτούν , πολλαπλασιαστούν, ή απλά περάσουν μερικά χρόνια μαζί, ξεφουντώνουν, βαριούνται και ξενερώνουν… Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό συμβαίνει στο 95% των περιπτώσεων.

Θα έρθει κάποια στιγμή που θα λες πώς να μείνω μόνη να ησυχάσει το κεφάλι μου, να μην ακούω φωνές και κλάματα, να μην ροχαλίζει κάποιος μέσα στο αυτί μου, να σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας, να κλείνει το καπάκι της οδοντόκρεμας. Γενικώς η μάχη με το καπάκι, είναι πολύ κρίσιμη σε μια συμβίωση…

Αν λοιπόν νομίζεις οτι το να είσαι μόνη, αυτή την Κυριακή του Ιουλίου, είναι ότι πιο μίζερο μπορεί να σου συμβεί, μάθε οτι υπάρχει πολύς κόσμος που θα έδινε ότι έχει και δεν έχει, για να είναι ελεύθερος και ωραίος όπως εσύ!

Αντί να λοιπόν να χαλιέσαι, απόλαυσε την ελευθερία σου και κάνε τις κινήσεις ματ που θα σε βγάλουν από τον κύκλο της μιζέριας:

alacartin.jpg

Αυτή την Κυριακή κάνε στον εαυτό σου ένα πολύ ωραίο δώρο: μπορεί να είναι ένα τεράστιο παγωτό σοκολάτα, μπορεί σήμερα που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, να είναι ένα ωραίο μαγιό…

Πήγαινε σε μια ωραία πισίνα με την εφημερίδα και το βιβλίο σου: η πισίνα του Hilton είναι ιδανική. Πολιτισμένο περιβάλλον, πεντακάθερο νερό και πολύ ωραίες παρουσίες! Για μένα δεν υπάρχει πιο ωραία στιγμή από το να είμαι μόνη στην ξαπλώστρα μου, παρέα με την εφημερίδα και τις σκέψεις μου.

Κάνε μια δραστηριότητα που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη: δεν μπορεί κάτι θα βρεις να σε κάνει  χαρούμενη.

Ψάξε στο ίντερνετ το επόμενο μεγάλο σου ταξίδι στο εξωτερικό: πού θα ήθελες να πας; Στο Ρίο; Στο Μάτσου Πίτσου; Ή μήπως κρουαζιέρα στην Αλάσκα; Και μπορεί να μην έχεις μία, αλλά το ψάξιμο και το σερφάρισμα είναι δωρεάν. Ξέρεις βέβαια οτι μεγαλύτερη χαρά από το ίδιο το ταξίδι, είναι η προετοιμασία του.

Τέλος, να σου θυμήσουμε για μια τελευταία φορά τα καλά του να είσαι single και να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου να: σε ρωτάει με ποιόν μιλάς στο κινητό, από πού ήρθε μήνυμα, γιατί το είπες αυτό και τι ενννοούσες, γιατί φόρεσες αυτή την κοντή φούστα, ποιά είναι αυτή η φίλη σου από τη δουλειά που θα βγείτε και πάει λέγοντας. Εσύ κορίτσι μου δεν δίνεις λογαριασμό, δεν παίρνεις λογαριασμό… Είσαι ένα κορίτσι a la carte  και ποιός σε πιάνει…

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;