Αυτός είναι ο άντρας που πραγματικά θέλεις

Και καλύτερα να τον περιμένεις λίγο παραπάνω… 

Νανά Χατζή

Κάθε μέρα ακούμε ιστορίες για γυναίκες, που επάνω στον μεγάλο τους έρωτα, πήγαν και παντρεύτηκαν ή έμειναν μαζί με τον αγαπημένο τους. Και μόλις λίγο ξεθώριασε αυτό το συναίσθημα, ή μπήκαν στην καθημερινότητα, προέκυψαν απίστευτα προβλήματα … Κι επειδή πολλά ακούμε κάθε μέρα (άντρες να μιλάνε άσχημα, ακόμα και να σηκώνουν χέρι, να ζηλεύουν παθολογικά, να εξαναγκάζουν τις συντρόφους τους σε συμπεριφορές που εκείνες δεν ήθελαν ).

Γι' αυτό σου λέμε, ο άντρας που πραγματικά θέλεις:

- Θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι μαζί του ασφαλής: να είναι τρυφερός και υποστηρικτικός και ποτέ βίαιος.Τελεία.

- Θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος και να αντέχει στα δύσκολα: πόσες σχέσεις δεν κατέρρευσαν με την κρίση, όταν στέρεψε το ρευστό. Ο σωστός σύντροφος πρέπει να μπορεί να στηρίξει τη σχέση και τον γάμο και αν χρειαστεί να κάνει μια νέα αρχή και να μην εγκαταλείπει τον αγώνα.

- Να έχει χιούμορ και να σε κάνει να γελάς: μόνο έτσι βγαίνει η ζωή. Ειδικά στην Ελλάδα…

- Όταν μπαίνει στο σπίτι να χαίρεσαι και να χαίρεται κι εκείνος που ξαναβρίσκεστε: δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι άγχος ή φόβο με την παρουσία του, ή ότι μπαίνει στο σπίτι και τον ακολουθεί ένα γκρίζο σύννεφο.

- Θα πρέπει να σε αγαπάει, για την ακρίβεια να σε λατρεύει και να σε κάνει να αισθάνεσαι θεά:  πίστεψέ μας αν δεν σε αγαπάει ο σύντροφός σου πάρα πολύ, δεν θα περάσεις καλά…

- Για το τέλος σου αφήνουμε το καλύτερο: όσο κι αν θέλεις ή αγαπάς κάποιον στην πορεία της ζωής σου, δεν θα πρέπει να ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί αυτός είναι εκείνος με τον οποίο θα ζήσεις σε όλη σου την ζωή!

Foto: ΜcKeanZ.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares