Γόπα στιλέτο

Τέρμα το κάπνισμα μέσα, ζήτω το φλέρτ! 

Νανά Χατζή

Συγγνώμη κορίτσια, αλλά αυτός ο Κυριάκος για μας δουλεύει. Και μην ακούσω καμία να διαμαρτύρεται που επιτέλους θα απαγορευτεί το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους, διότι η απαγόρευση αυτή μας συμφέρει πολλαπλώς:

Κατ αρχήν δεν κάνει καλό στο δέρμα και σουφρώνεις μια ώρα αρχύτερα κι εσύ κι εμείς που δεν καπνίζουμε, αλλά καθόμαστε γύρω σου.

Δεύτερον, αν ένας πελάτης υποχρεώνεται να βγαίνει έξω για να καπνίσει και καπνίζεις κι εσύ και κάθε τρεις και πέντε όλο το βράδυ βρίσκεστε στην ίδια θέση εξόριστοι από την διασκέδασή σας, σας δένει μια κοινή συνήθεια και μια κοινή μοίρα κι έτσι μπορεί να ξεκινήσει ευκολότερα η κουβέντα και να γνωριστείτε.

Αν σφίξουν και τα κρύα και τουρτουρίζετε και οι δύο με τη γόπα στο χέρι, σας δένει ακόμη περισσότερο αυτή η κοινή μοίρα του εξοστρακισμού εις το αγιάζι, που όσο να᾽ ναι, σας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Και μην ξεχνάς: θα έχεις πάντα τσιγάρα, ποτέ όμως αναπτήρα. Άνετα λοιπόν ζητάς από τον ωραίο άγνωστο φωτιά, μετά το γυρίζεις στον καιρό, ´´τι χάλια καιρός σήμερα´´ μετά κάτι θα σου πει, συνήθως ότι δεν κρυώνει, (ψέματα, το έχει δαγκώσει), μετά θα ρωτήσεις αν του αρέσει το live και μετά έχει ο Θεός…

Όχι τίποτε άλλο, αλλά το να σου πιάσει άγνωστος υπό κάπα σίγμα (κανονικές συνθήκες) την κουβέντα, ξέχνα το (αυτά είπαμε, μόνο στας Ευρώπας και ειδικά στη Γαλλία). Όχι επειδή δεν του αρέσεις. Απλά πλέον δεν ξεκινάνε να το κάνουν. Τελεία.

Τι να πω πια! Παλιά για να  κατακτήσουμε ένα άντρα, θέλαμε γόβα στιλέτο. Τώρα η μόνη λύση που βλέπω είναι η γόπα στιλέτο!

 

 

 

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares