Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Χώρισες και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις;

Η Heidi Klum σου δείχνει τον δρόμο… 


Νανά Χατζή

Τελικά ακόμη κι αν είσαι δίμετρη, ξανθιά, με γαλανά μάτια, εκατομμυριούχος και μοντέλο, μπορεί να αισθάνεσαι αδυναμία να ξεπεράσεις ένα χωρισμό. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι κανονικός άνθρωπος, χωρίς τα ανάλογα εκατομμύρια και τους κοιλιακούς φέτες, πολύ λογικό είναι αν μόλις παρέλαβες ή έδωσες στον αγαπημένο σου τα παπούτσια  στο χέρι, να έχεις ένα σφίξιμο στο στομάχι, ένα αρνητισμό για όλους τους άντρες και μια τεράστια αδυναμία να προχωρήσεις την ζωή σου.

Αυτό το ‘’πάμε παρακάτω´´ είναι πολύ δύσκολο όπως κι αν είσαι, αλλά δεν είναι κακό να βλέπουμε τι κάνουν και οι άλλες γυναίκες για να παίρνουμε ιδέες.

https://www.instagram.com/p/B1TLcgXJ4vh/

Κατ ᾽αρχήν η Heidi, δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι ο πρώην σύζυγος Seal, δεν ήταν αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως τυπικό μοντέλο μπαμπά, που έφευγε το πρωί με την Samsonite για το γραφείο και σε ένα οκτάωρο επέστρεφε για να ασχοληθεί με την γυναίκα του και τα παιδιά. ‘‘ Ο Seal έλειπε πάρα πολύ συχνά για επαγγελματικούς λόγους σε ταξίδια και έμενα μόνη αναλαμβάνοντας τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα μαζί. ´´ Έτσι μετά από 7 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Πώς όμως η Heidi ξεπέρασε όλη αυτή την δύσκολη ιστορία και πώς κατάφερε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της;

https://www.instagram.com/p/B0i3JL4JkIU/

‘‘Αποφάσισα να μάθω από τα λάθη μου και  όταν ήμουν έτοιμη να πω το I do στην επόμενή μου σχέση, ήθελα όλα να είναι πιο ώριμα, πιο δοκιμασμένα και διαφορετικά. Κάθησα και σκέφτηκα πολύ τι λάθη έκανα, είδα ότι ήθελα να συνυπάρχω σε μια σχέση με έναν άνθρωπο όχι τόσο πολύπλοκο που δεν θα με κουράζει και που θα ήθελε να αποτελούμε μαζί με τα παιδιά μου μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια.’’

Έτσι είδε η Heidy τον χωρισμό της, όχι μόνο τραυματικά, αλλά σαν μια μοναδική ευκαιρία να μάθει από τα λάθη της προηγούμενης σχέσης και να χτίσει μια στέρεη και χαρούμενη οικογένεια με τον επόμενο σύζυγό της τον Γερμανό μουσικό Tom Kaulitz. Άντε και στα δικά μας!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να αποτρέψετε μια τοξική σχέση όσο είναι νωρίς

Επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, δείτε τι πρέπει να έχετε στο νου σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να προστατέψετε τη σχέση σας από την (κακή) χρήση της τεχνολογίας

Χρήση τεχνολογίας και υγιή όρια σε μια σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 κραυγαλέα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας δεν σας σέβεται

Μην αγνοείς μερικές σημαντικές κόκκινες σημαίες στη σχέση σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Χώρισαν Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τίτλοι τέλους πριν τον γάμο

«Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία μπορεί να δημιουργήσει θεματάκια»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 15 Ιουνίου

Όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να θεραπεύσεις μια ραγισμένη καρδιά

Το σώμα σου έχει τον τρόπο, δεν έχεις παρά να το ακούσεις