Χώρισες και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις;

Η Heidi Klum σου δείχνει τον δρόμο… 

Νανά Χατζή

Τελικά ακόμη κι αν είσαι δίμετρη, ξανθιά, με γαλανά μάτια, εκατομμυριούχος και μοντέλο, μπορεί να αισθάνεσαι αδυναμία να ξεπεράσεις ένα χωρισμό. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι κανονικός άνθρωπος, χωρίς τα ανάλογα εκατομμύρια και τους κοιλιακούς φέτες, πολύ λογικό είναι αν μόλις παρέλαβες ή έδωσες στον αγαπημένο σου τα παπούτσια  στο χέρι, να έχεις ένα σφίξιμο στο στομάχι, ένα αρνητισμό για όλους τους άντρες και μια τεράστια αδυναμία να προχωρήσεις την ζωή σου.

Αυτό το ‘’πάμε παρακάτω´´ είναι πολύ δύσκολο όπως κι αν είσαι, αλλά δεν είναι κακό να βλέπουμε τι κάνουν και οι άλλες γυναίκες για να παίρνουμε ιδέες.

Κατ ᾽αρχήν η Heidi, δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι ο πρώην σύζυγος Seal, δεν ήταν αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως τυπικό μοντέλο μπαμπά, που έφευγε το πρωί με την Samsonite για το γραφείο και σε ένα οκτάωρο επέστρεφε για να ασχοληθεί με την γυναίκα του και τα παιδιά. ‘‘ Ο Seal έλειπε πάρα πολύ συχνά για επαγγελματικούς λόγους σε ταξίδια και έμενα μόνη αναλαμβάνοντας τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα μαζί. ´´ Έτσι μετά από 7 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Πώς όμως η Heidi ξεπέρασε όλη αυτή την δύσκολη ιστορία και πώς κατάφερε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της;

‘‘Αποφάσισα να μάθω από τα λάθη μου και  όταν ήμουν έτοιμη να πω το I do στην επόμενή μου σχέση, ήθελα όλα να είναι πιο ώριμα, πιο δοκιμασμένα και διαφορετικά. Κάθησα και σκέφτηκα πολύ τι λάθη έκανα, είδα ότι ήθελα να συνυπάρχω σε μια σχέση με έναν άνθρωπο όχι τόσο πολύπλοκο που δεν θα με κουράζει και που θα ήθελε να αποτελούμε μαζί με τα παιδιά μου μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια.’’

Έτσι είδε η Heidy τον χωρισμό της, όχι μόνο τραυματικά, αλλά σαν μια μοναδική ευκαιρία να μάθει από τα λάθη της προηγούμενης σχέσης και να χτίσει μια στέρεη και χαρούμενη οικογένεια με τον επόμενο σύζυγό της τον Γερμανό μουσικό Tom Kaulitz. Άντε και στα δικά μας!

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares