Θα μείνεις το βράδυ στο σπίτι του;

Σου έχουμε τα SOS 

Νανά Χατζή

Σαββατοκύριακο έρχεται, μπορεί να διανυκτερεύσεις στο σπίτι του νέου αγαπημένου σου. Εμείς οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε για τις SOS κινήσεις που θα τον εντυπωσιάσουν και κυρίως δεν θα τον κάνουν να αλλάξει γνώμη για την σχέση σας…

Μην βάλεις την οδοντόβουρτσά σου στο ποτήρι του: η κίνηση αυτή είναι κίνηση SΟS  και δείχνει ότι  θέλεις να μονιμοποιηθείς στον χώρο του. Δεν χρειάζεται να τον αγχώσεις τον άνθρωπο. Βγάλε και ξαναβάλε την οδοντόβουρτσά σου στο νεσεσέρ. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις τα πράγματα.

Τάϊσε την γάτα του, ή αν έχει σκύλο φέρτου μια μικρή λιχουδιά: δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα το χαρεί. Κίνηση κλειδί είναι και το να αλλάξεις νερό στα μπολάκια τους.

Μην σηκωθείς το πρωί και βάλεις μπουγάδα, πλύνεις τα μπαλκόνια, τινάξεις τα χαλιά και σφουγγαρίσεις: γενικώς πριν πάρεις το οκ, δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν να είσαι η κυρία του σπιτιού. Είσαι ακόμη φιλοξενούμενη και είπαμε δεν χρειάζεται να το αγχώσουμε το παλικάρι.

Τις κούπες του καφέ μπορείς να τις πλύνεις: αυτό είναι και σωστό και ευγενικό. Επίσης μπορείς να μαζέψεις ελαφρώς τα παπλώματα και τα σεντόνια. Όλες αυτἐς οι μικρές κινήσεις, απλά για να συμμαζευτεί το σπίτι είναι οκ. Θα το εκτιμήσει κι' όλας.

Μην κρεμάσεις το εσώρουχό σου στο πόμολο της πόρτας: το ξέρουμε ότι το κάνεις στο σπίτι σου και δεν έχω καταλάβει γιατί τους ενοχλεί τόσο, αλλά τα αγόρια δεν το βρίσκουν και τόσο χαριτωμένο.

Τέλος, μισούν να ξεχνάς ανοιχτή την οδοντόκρεμα…

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares