3 τρόποι να βρεις χρόνο για εκείνον

Όσο πνιγμένη και αν είσαι…

Νανά Χατζή

 Το πρώτο βήμα είναι να το παραδεχτείς: ακόμη και μισή ώρα να έχετε κενό την ημέρα, μπορεί ο ένας να χαζεύει τηλεόραση στον ένα καναπέ και άλλος να είναι στον άλλο καναπέ βυθισμένος στο instagram. Μετά σας παίρνει ο ύπνος αποκαμωμένους και πάλι από την αρχή. Το πρώτο βήμα είναι να παραδεχτείτε, ότι δεν βρίσκετε καιρό όχι για να κάνετε ωραία πράγματα μαζί, αλλά ούτε καν για να επικοινωνήσετε.

Η λύση: αυτός ο χρόνος που είστε βυθισμένοι στα social, ή στην τηλεόραση, μπορεί να σας ξεκουράζει, αλλά συγχρόνως σας απομακρύνει και θα πρέπει να συμφωνήσετε να τον διαθέσετε αλλιώς. Οι ειδικοί λένε ότι ακόμη και 20 λεπτά την ημέρα αν μιλάτε ή ασχολείστε ο ένας με τον άλλον, είναι πολύ καλό για την σχέση σας.

Bάλτε προτεραιότητες: όταν υπάρχουν παιδιά, συνήθως ακολουθούμε ένα τρελό πρόγραμμα και τρέχουμε ακόμη πιο πολύ για να προλάβουμε πράγματα που είναι μεν επείγοντα, αλλά όχι και τόσο σημαντικά. Για παράδειγμα μπορεί να χάσεις ένα ολόκληρο απόγευμα για να αλλάξεις στα μαγαζιά ένα δώρο από το πάρτι του παιδιού. Αυτό μπορεί να περιμένει.

Η λύση: αυτό το απόγευμα μπορεί να είναι μια ωραιότατη βόλτα με τον σύντροφό σου, ή μια μεγάλη τρυφερή αγκαλιά στο σπίτι μαζί του. Μια πολύ καλύ ιδέα λοιπόν είναι να συζητήσετε και να βάλετε προτεραιότητες. Η σχέση και η επαφή σας, είναι πολύ σημαντική για να  τα προλαβαίνετε όλα και αυτήν να την αφήνετε τελευταία…

Προγραμματίστε τα ραντεβού σας: εννοούμε τα ραντεβού μεταξύ σας. Και κυρίως μην τα ακυρώνετε λόγω άλλων δουλειών.

Η λύση: το να βγείτε για φαγητό οι δυό σας, ή να πάτε ένα σινεμά, θα δώσει το φιλί της ζωής στη σχέση σας. Δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να κυλά χωρίς να τον προγραμματίζετε και είπαμε… πάνω από όλα έχετε ο ένας τον άλλον και αυτό δεν μπορείτε να το αφήνετε να φθείρεται…

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares