10 τρόποι για να ξεκινήσουν οι γιορτές

για σένα και τον αγαπημένο σου!

Νανά Χατζή

11 Δεκεμβρίου κορίτσια σήμερα. Το ξέρω ότι δουλεύετε, ότι τρέχετε, ότι δεν προλαβαίνετε, ότι κάθε μέρα βρέχει κι η κίνηση στους δρόμους σας επιτρέπει να κάνετε τις μισές δουλειές. Όμως πρέπει επιτέλους να μπείτε σ᾽ένα γιορτινό κλίμα στη ζωή και στη σχέση σας. Εμείς με τον αγαπημένο μου έχουμε ήδη αρχίσει και μπορώ να πω ότι μας αρέσει πάρα πολύ!

Μετά το γραφείο, πάμε για ποτάκια με τους συναδέλφους μας: μαζί ή χωριστά,δεν έχει σημασία. Τώρα που είναι στολισμένη η πόλη, ένα απογευματινό γρήγορο ποτάκι, ή έστω ένα τσαγάκι, σε βάζει σε γιορτινό mood.

Ξεκινήσαμε ήδη να παίρνουμε τα δώρα των γιορτών: σιγά μην τ´ αφήσουμε την τελευταία στιγμή.

Έχουμε στολίσει το σπίτι σαν Ροβανιέμι: κάθε χρόνο με πιάνει μανία να είναι ο στολισμός τους σπιτιού minimal chic. Φέτος δεν ξέρω γιατί, αλλά το "μπουμπούνισα". Το γέμισα με άσπρους, κόκκινους πράσινους φιόγους, στεφάνια, φάτνη, Χριστούλη προβατάκια, ταρανδάκια και λαμπάκια παντού. Κάτι ανάμεσα στο σπίτι της γιαγιάς μου και το χωριό του Άη Βασίλη…

Κάθε μέρα προσθέτω και κάτι καινούργιο στο Χ mas décor. Και ο αγαπημένος μου το βγάζει…

Ανάβω σε όλο το σπίτι κεριά: απίστευτη ατμόσφαιρα.

Αν έχεις τζάκι μην βαριέσαι, άναψέ το: ακόμη κι αν είναι καθημερινή.

Φοράω τις X - mas καλτσούλες μου: μάλλινες, κόκκινες με ταρανδάκια και Άγιους Βασίληδες. Είναι ζεστές, αστείες και κεφάτες μαζί.  

Αν δεν βγούμε και μείνουμε μέσα, πίνουμε ένα ποτηράκι κρασί: ενώ δεν αντέχουμε να πίνουμε, με λίγο κρασάκι, έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι καθημερινή, ότι δεν δουλεύεις την επόμενη, ότι έρχονται οι γιορτές...

Βάζουμε τις fleece φόρμες μας και περπατάμε μαζί το βράδυ: είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τα στολισμένα σπίτια με τα φωτάκια και τα δέντρα. Και κυρίως είναι υπέροχο το βραδινό περπάτημα όταν έχει λίγο κρύο.

Βλέπουμε μαζί μια χαλαρωτική ταινία.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares