Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζώδια για γάμο 2020: 3 ζώδια για να βγεις ραντεβού αν σε ενδιαφέρει ο γάμος

Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα ζώδια που παντρεύονται πιο εύκολα και  με μεγάλη χαρά είναι...


Νανά Χατζή

Είδες τι καλοί άνθρωποι είμαστε! Για να μην παιδεύεσαι και  χάνεις την ώρα σου με ζώδια που έχουν απλά στο νου τους να περάσουν την ώρα τους και μετά έξω απ᾽την πόρτα, σου βρήκαμε τους τρεις μεγαλύτερους “σχεσάκηδες” του ζωδιακού, που κυκλοφορούν με τις βέρες στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα ζώδια που παντρεύονται πιο εύκολα και  με μεγάλη χαρά είναι:

Ο Ταύρος: υπέροχος, πανέξυπνος, δημιουργικός, χιουμορίστας και πάνω απ᾽όλα οικογενειάρχης. Οι Ταύροι αναζητούν την ηρεμία και την θαλπωρή μιας σταθερής σχέσης και μιας οικογένειας και μπορεί να είναι τρελούτσικοι, αλλά είναι ιδιαίτερα ώριμοι και υπεύθυνοι. Γενικώς είναι γεννημένοι για μπαμπάδες. Η δέσμευση όχι απλώς δεν τους τρομάζει, αλλά είναι γι´ αυτούς μια φυσική κατάσταση. Αν έχεις βρει σύντροφο Ταύρο και νιώθεις ότι τα πάτε καλά, πρώτα θα σου προτείνει να φάτε με τους γονείς του και μετά θα ζητήσει και το χέρι σου.

Ο Καρκίνος: δώσ᾽του ρουτίνα και πάρ᾽του την ψυχή. Ο μεγαλύτερος “παντόφλας” του ζωδιακού, έχει ανάγκη από ασφάλεια, στοργή, ηρεμία και κυρίως να μην τον ξεκουνάς από εκεί που βολεύτηκε. Για τον Καρκίνο, η οικογένεια και τα παιδιά είναι πάνω από όλα, γι᾽αυτό από μικρή ηλικία θέλει να ζευγαρώσει, να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Εξάλλου είναι τόσο ρομαντικό πλάσμα. Αν έχεις πέσει πάνω στο υπέροχο Καρκινάκι και καταλαβαίνεις ότι είναι ερωτευμένος, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει να σκέφτεται για γάμους και παιδιά. Άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Ο Ζυγός: καθώς κυβερνώνται από την “Αφροδίτη”, τον πλανήτη της αγάπης, οι Ζυγοί, έχουν καρδιά αγκινάρα, είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και μόλις γνωρίσουν μια κοπέλα που τους κάνει λίγο κλικ, τρέχουν στα ανθοπωλεία και στα κοσμηματοπωλεία για τις βέρες. Και μπορεί μετά να χωρίσουν, αλλά μόλις ξαναγνωρίσουν την επόμενη, φτου κι απ᾽την αρχή παίρνουν σβάρνα τα ανθοπωλεία και τα χρυσοχοεία! Αν είστε πάνω από μήνα μαζί, νιώθετε καλά κι ερωτευμένοι, άρχισε να κοιτάς νυφικά. Όπου να᾽ναι, θα σκάσει μύτη γονατιστός με το μονόπετρο…

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ